tirsdag 17. februar 2015

Norsol priser

Ett skjema-flere tilbud fra lev. Sjekk ut Norsol Priser. Norsol er en sunn, Norsk produksjonsbedrift beliggende i økokommunen Tingvoll i Møre og Romsdal. Omgitt av rik natur, fjord og fjell er det viktig for oss å opprettholde en miljøvennlig drift.


Trenger du ny markise? Gratis befaring Konkurransedyktige priser Se våre utvalg av markiser her! Kjells markiser tilbyr skreddersydde løsninger innenfor mange produktgrupper med ulike valg av kvaliteter, størrelser og betjeningsmuligheter. Vi tilbyr gratis befaring og gir deg et konkurransedyktig tilbud helt uten forpliktelser. Kontakt oss i dag for en avtale med en av våre dyktige salgskonsulenter.


Du slipper å få solen i øynene. Norsol Trepersienner gir et eksklusivt uttrykk tilpasset enhver stil. Velg blant stort fargeutvalg, og match elementer i ditt interiør gjennom persiennen. En kombinasjon av aluminiumslameller og listverk i eksklusiv lind.


Norsol priser

Når sola steker er det godt å sette seg i den svalende skyggen under terrassemarkisen. Men når det regner er det også deilig og fortsatt kunne nyte et. NORSOL har produksjonsutstyr for markiser, levegger, screen, alle typer inn- og utvendige persienner, lamellgardiner, plissegardiner, rullegardiner og myggnetting. Vi valgte utvendige persienner fra Norsol , og har vært veldig fornøyde! De gjør virkelig jobben sin i forhold til å holde varmen ute.


Vi sjekket ikke priser på screens, og på et vis angrer jeg litt på det. Det hadde vært fint å kunne se ut. Her må persiennene være mye lukket, så screens hadde nok vært bedre sånn sett. Vindus- og fasademarkiser tilpasses små og store.


Norsol priser

Utvendige persienner fra NORSOL har med årene blitt allemannseie fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord. Screens er en utvendig rullegardin med et nøytralt utseende, som integreres i fasaden på en lekker og stilfull måte. Bestill gratis befaring her! Blant annet krever montasje av utvendige persienner bruk av lift i flere av leilighetene, da det er formålstjenelig at det kan monteres for flere beboere samtidig. Norsol har foretatt befaring på stedet, og er kjent med bygningenes befatning og muligheter for innfestning.


Dette er hensyns tatt i pristilbudet. Alle priser oppgitt er inkludert mva. Norsol tilbyr også montering, for her er det service fra A til Å. Norsol er din leverandør av solskjerming og ledende innen markedet. Velg kvalitet, velg estetisk, velg det som passer hos deg – velg Norsol , Frisk Askers stolte samarbeidspartner.


Norsol priser

Terrassemarkiser, vindusmarkiser, fasademarkiser. Markiser for private og bedrifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg