tirsdag 24. februar 2015

Tapetbørste

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kjøp via vår store webshop. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser.


Det er viktig å velge riktig lim og å påføre rikelig da limet er med på å skjule mønstre og ujevnheter.

Eksempelvis må du bruke et lim med høyt tørrstoff på glassfiberstrie. For å glatte ut brukes helst en tapetbørste. Lim som tyter ut tørkes vekk med en fuktig svamp. Deretter kan du male eller tapetsere, alt etter hva du ønsker. Clas gir års garanti.


Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av.

Tapetbørste til å slette ut tapeter. Sletter raskt ut tapeten ved tapetsering. Stryk ut tapetet med en tapetbørste eller tilstryker. Pass på at alle luftbobler presses helt ut.


Vask bort limsøl umiddelbart med svamp og rent vann. For relativt små vegger kan du bruke tapetfjerningsmiddel. Bland ut middelet i samsvar med instruksjonene på emballasjen. Påfør rikelig med middel ved hjelp av en tapetbørste , og la det trekke inn i noen minutter.


Slipp så ned andre halvdel og stryk så tapetet på plass med hendene. Bruk en tapetbørste for å stryke ut ujevnheter og bobler. Når man starter tapetseringen, legger man tapetet - mm.


Verktøy du trenger er en stålsparkel, langhåret rull med bøyle, pensel, lodd eller vater, tapetbørste eller – glattere, saks og tapetkniv samt en svamp og en bøtte med rent vann. Mål høyden på veggen og kapp høyden på tapetbordet. Legg til noen centimeter i topp og bunn. Slike børster er spesielt beregnet for papirtapet.


Tapetkniv med skarpe, avbrytbare blad er bedre enn en saks når du skal kutte til tapetlengder.

Tapetkniven bruker du også når du skal skjære av overflødig tapet ved tak- og gulvlist. Når du kjøper Tapet, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Glatt med en tapetbørste , etter hvert som lengdene settes opp. Hvis du fører børsten i myke buer – nedover og utover – presses alle luft- og limbobler ut.


Klipp til tapetet mot taket. Trekk først det lille stykket ned fra taket, og brett en tydelig kant der vegg og tak møtes. Praktisk tapetsett som inneholder malebrett, skaft, rulle, tapetbørste , tapetkniv samt blad.


Skånsom mot skjøre tapeter. Sett tapetlengden fast mot taket kant i kant med merkingen, stryk fast med tapetbørste eller svamp hvis det er papirtapet, og med tapetglatter hvis det er andre typer tapet. OVENFRA OG NED: Fest tapetet fra taket og nedover veggen. Glatt ut tapetet forsiktig mot veggen med en ren tapetbørste.


Trykk tapetet på plass, idet du jobber utover fra midten og mot kantene. Trehåndtak med bust av hestehårblanding.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg