mandag 2. februar 2015

Moderne hyller

Handle raskt og enkelt på Ellos. Stort utvalg av hjeminnredning! Kjente merkevarer til gode priser. Våre hyller hjelper deg med å få plass til yndlingstingene dine. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Book tid med en av interiørdesignerne våre.

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Oppdag moderne bokhyller og hyller fra BoConcept. Våre møbler finnes i ulike modeller, farger, stiler og design. Her kommer du garantert til å finne møbler som passer til ditt hjem.


Vi har moderne , klassiske, trendy og praktiske møbler som er enkle å innrede hjemmet med. Vil du ha mer plass på gulvet og mer estetikk på veggene? Da er flotte hyller løsningen.


Finn hyllene til veggen i spennende design her.

Organiser og vis frem med hyller i forskjellige design og utførelser. Her finner du alt fra tradisjonelle bokskap og moderne stigehyller og vegghyller, til komplette hyllesystem. Vi tilbyr et stort utvalg av hyller med ulike oppbevaringsløsninger i en mengde forskjellige størrelser, farger og stiler.


Vi er klare til å ta imot sakene dine, organisere dem for deg og vise dem frem på en god måte. Hyller , skuffer, dører og rom. Noen ting er små og fine, andre er store og tunge – vi hjelper deg med å utnytte plassen, samtidig som du har styr på alt – uansett om det tåler å se dagens lys eller ikke. Selskaper som Odersoding lage hyller som ser ut som modulbasert hyller , slik at du kan justere eller trekke ut hyllene, men er faktisk laget av et solid stykke tre.


Bokhyller og vegghyller. Vi oppfordrer deg til å handle! Vi har oppbevaring til boden og garasjen, og hyller som tåler tunge gjenstander.


Vi har også oppbevaring til stue og soverom for lettere ting du vil vise frem. Flere av våre hyllesystem kan du plassere på gulvet eller feste på veggen for å frigjøre gulvplass. Om oppbevaringen skal stå på gulvet så husk å feste det til veggen. Flotte reoler og hyller. Se vårt store utvalg i hyller og reoler til gode priser.


Reoler i stål og eik. Velg mellom vårt store utvalg av bokhyller og moderne reoler i nordisk design.

En hylle kan være både dekorativ og funksjonell. Hos oss finner du godt utvalg av vegghylle og bokhylle til stue og soverom. Nettsiden til Kontorsentret Moderne Stålkontorer AS. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen.


Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem. Vegghyller behøver ikke være kjedelige. Gjør selve hyllen til en del av interiøret ved å mikse eller matche hyllens farge med dekorasjonen. Plasser åpne hyller midt i rommet for å markere ulike soner i store rom.


Punctual er inspirert av industrielle hyllesystemer, og kan settes sammen i ulike høyder og bredder. MAXBO har hyller og hyllesystemer som passer perfekt til interiøret ditt. Kjøp på nett eller i butikk.


Overflatene er malt med vannbasert og miljøriktig maling, som skal sikre lang holdbarhet og lett rengøring. Anette blir produsert på en moderne dansk fabrikk, hvor miljø, klimapåvirkning og resirkulering er høyt prioritert – blant annet minimeres bruken av plast og annen plast i emballasjen. Quadrant – et moderne og tidløst reolsystem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg