onsdag 4. februar 2015

Demidekk dekkbeis

Bestill enkelt i vår nettbutikk. Eller besøk en av våre butikker. Jotun OPTIMAL er tilpasset det norske klimaet og er tilsatt effektive midler mot svertesopp. Drygolin Oljedekkbeis gir veggen en pen og avdempet trestruktur.


DRYGOLIN Oljedekkbeis – Jotuns originale.

Det høje pigmentindhold beskytter træværket mod sollysets nedbrydende virkning og sammen med bindemidler af høj kvalitet fås en meget god vejrbestandighed. Hos Maxbo finner du et utvalg i dekkbeis. Kjøp på nett eller i butikk.


Dekkbeis gir et tynnere sjikt på flater enn maling, men tykkere sjikt enn beis. Dekkbeis og maling beskytter begge bedre mot lysnedbrytning enn beis. Strukturen i treverket synes fortsatt godt ved bruk av dekkbeis. Den har kraftigere pigmentering enn beis, og lengre nedbrytningstid.


Det kan derfor gå lengre tid mellom hver påføring.

Dekkbeis krever hyppigere vedlikehold enn flater som er malt med høykvalitetsmalinger. Maling danner tykkere film enn beis og dekkbeis og gir en glattere overflate på treverket. På utkikk etter dekkbeis? Beholdning på nett er kun i fargen Hvit. Kontakt ditt varehus.


På to av de tre, Demidekk dekkbeis og Bergen husmaling, ble det også funnet litt råtesopp på malingsfilmen. Også på Drygolin oljemaling fra Jotun ble det funnet litt råtesopp i filmen, men ikke sverte sopp i, gjennom eller under malingsfilmen. Mycoteam vil ikke anbefale de fire produktene som viser seg ikke å tåle soppangrep, eller som. Fordikringsselskapet Folksam i Sverige har testet malingsprodukter for utendørsbruk. Se beste pris på Jotun Optimal (liter).


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L, Glansgrad 2. Husmaling fra Bergen Malingfabrikk og Demidekk maling og Demidekk dekkbeis fra Jotun Dekorativ AS har altfor dårlig motstandskraft mot soppangrep. Malingen blir faktisk så ødelagt av sopp at de som har testet malingen fraråder folk å bruke den. Etter testperioden ble det funnet rikelig med svertesopp i, gjennom og under malingsfilmen.


SE ALLE VORES DEMIDEKK -PRODUKTER HER!

Udendørs maling af høj kvalitet Når du har brugt tid på at male, skulle det færdige projekt gerne holde så længe som muligt. Dekkbeis er et kvasiprodukt med egenskaper mellom beis og maling, som gjør det mulig å beise mørke hus lyse. Ikke like tett som maling, og det har vært endel problemer med råteskader på dekkbeisede hus.


Demidekk Træbeskyttelse er ikke bare træbeskyttelse ligesom Gori og andre gode mærker! Nej, Demidekk er formel indenfor beskyttelse af dit træ udendørs og du kan være sikker på at du får de bedste produkter og holdbarheder når du køber produkterne fra norske Demidekk. Etter å ha lest en del erfaringer her er jeg imidlertid blitt litt usikker.


En person advarte spesifikt sterkt mot å bruke Optimal på dekkbeis etter å ha fått råteskader etter kort ti og andre sammenlikner med Demidekk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg