fredag 30. januar 2015

Kalk jotun stue

En lys gråbeige (greige) tone med hint av rødt, noe som gir fargen lunhet. Du bør unngå Bomull og Egghvit i kombinasjon med Kalk. Lady Kalk er også tøff med mørkere farge på lister og detaljer, feks. Populære greige farger som f. Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Veggene i både kjøkken og stue er malt i fargen Kalk , mens karmene rundt åpningen mellom de to rommene er Diskret.


Kalk jotun stue

Kan anbefale kalk eller smooth white fra Jotun. Var redd de begge skulle bli for beige, men er helt perfekt. En svevende hylle uten forankring bryter opp en tom vegg, og gjør mugger og servise lett tilgjengelig. Butinox Interiør Stue , Gang, Sov (liter). Dette er SÅ VANSKELIG!


Jotun Takmaling Lady Perfection B. For sikkerhetsskyld Trender kommer og går tenker du kanskje, men noen trender blir lenge. Vi har for eksempel alle et forhold til fargen Caffe Latte. Den rejerte fra sent på nittitallet og helt frem til bare et par år siden. Det kan vi kalle en varig trend.


Nå er det kalk som gjelder. Og høyst trolig vil denne være. Et alternativ kan også være å male alle vegger i stue i en farge. Jeg ønsker en lun og koselig farge.


Har vel bare blitt litt lei fargen Kalk når vi har den på alle vegger i alle rom. Har for øvrig hvitt tak og eik parkett. Vi tror mange ønsker seg en vegg eller to i kalkmaling, men kanskje ikke på alle veggene.


En mørk sofistikert blåtone gjør stuen vår lun gjennom vinteren, men etterhvert lengter vi etter den lyse klarere fargen som minner oss om sommerhimmelen. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Har du ikke en hel vegg til disposisjon, kan et par skap også spre litt farge! Har fargen Kalk på vegger i stue og gang.


Klassisk Hvit i alle tak og på vinduer. Hvilken type maling er best å bruke på kjøkkenet? Veggene skal kles med renovasjonspapp for å få vekk gammel glassfiberstrie.


Jeg har klassisk hvit i stue og kalk på kjøkken. Hei, den fargen som er til venstre på bilde heter sanmen vist du lurer på hvordan kalk ser ut kan du gå inn på fek gå inn på denne linken, jeg har kalk i stua og på kjøkkenet :) Lykke til med valget, vi er veldig fornøyd med kalk , ikke lett å velge farger! Skal male stuen og er usikker på fargevalg 13. Takk for så gode råd og anbefalinger om farger! Lurer også på hvilke lysere farger som kan passe til fargepaletten du beskriver i tidligere mail?


Vi har bestemt oss for Washed Linen som hovedfarge, som vil være i stue og gang, og på kjøkken. Les mer om den og matchende farger link i bio.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg