mandag 16. februar 2015

Dekke bord til bryllup

Dekke bord til bryllup

Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Dekke bord til bryllup

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Finn dekke bord til bryllup hvis du ser nå.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Mester Grønn butikker. Blomstene kan leveres hjem til deg og til festlokalet, eller du kan hente dem selv i butikken. Men det er visse fastsatte normer som går igjen, og noen av dem kan du lese om her. En bryllupsmiddag er ofte en svært stilfull middag, hvor også bordet skal gjenspeile den høytidelige anledningen.


Dekke bord til bryllup

Vi går først igjennom enkle tips til pynting av bord , og deretter kommer tips til hvordan pynte opp bryllupslokalet. Se også DIY blomster til bryllup. Vi utfordret stylist og blogger Marianne de Bourg til å dekke tre ulike bord i høstens stiler. Hun dekket alle tre høstbordene med vårt servise Molly og mange andre fine produkter du finner i våre butikker denne høsten. Vi håper du blir inspirert av de flotte bordene!


Vi har brukt telysholdere i to ulike størrelser på bordet, de minste til telys og de største er brukt som vaser. Når man skal dekke bord , er det smart å huske på at mange pyntegjenstander kan brukes til annet enn det de er ment for. I vasene står olivengrener og kala, og i telysholdere er det plassert brudeslør. Uansett om det er stort eller lite, så vil blomster alltid være med på å skape en hyggelig stemning rundt bordet. Blomster skaper en vakker ramme rundt et selskap.


Først bør man ta utgangspunkt i hvilken anledning det er, hvilke omgivelser det skal være i og hva slags farger man liker. Det er mange måter å dekorere et bord på. Dette gir et mykere og romantisk preg. Like individuelt som alt annet. Lange hvite lys på et pompøst bord , gjennomfargede kronelys på et bord med mer farger.


La borddekking bli en lek! Et nydelig dekket bord er alltid hyggelig, både for deg og gjestene dine. Et lekkert festbord setter prikken over i’en når du inviterer til festlig lag. Gjør klart ditt festbord med lekker pynt til borddekking! Husk at vi også spiser med øynene – og maten smaker ekstra godt servert på et pent dekket bord.


Fordelen med rundbord er at gjestene sitter i et intimt miljø. Selv om gjestene ikke kjenner hverandre fra før vil samtalen rundt bordet kunne gå litt lettere i bryllupet. Ha maks gjester per bord. Hestesko er et hyggelig alternativ i forbindelse med bryllup. Jeg skal også dekke bord til bryllup om et par uker.


Huset der festen skal holdes, har hvite damaskduker, så det er greit. Men jeg har også vært i bryllup der det ble brukt hvite damask lignende papirduker, og det er flott det også. Tror ingen reagerer på det, lenger! Når du skal planlegge bryllup , er det mange ting du skal tenke på og noen ganger trenger du å ha mange baller i luften samtidig. Benytt deg derfor av planleggingsverktøyene vi tilbyr på Bryllupsvenner til å sortere ut, og lagre informasjonen for deg!


Dekke bord til bryllup

Det nærmer seg høysesong for dåp, konfirmasjon og bryllup og derfor spurte vi vår superstylist fra Bryllup - og Festavdelingen, Marcus, om å dekke bord tilpasset de ulike anledningene. Til vår store begeistring sa han ja, og vi fikk bli med på reisen fra ren duk til de flotteste festbord! Bidragene varierte fra bryllup til sjørøverfest, og fikk oss til både å le og få lyst til å sette oss ned ved bordet. Se alle bidragene her. Det kan være et bord i enkle, dempede toner eller en orgie av farger og blomster - og alt i mellom!


Stikkordarkiv: dekke bord til bryllup Går du med BRYLLUPSPLANER ? Skal du feire BARNEDÅP ? Er tenåringen KONFIRMANT snart ? Er det en liten baby på vei i venninneflokken og du skal arrangere BABYSHOWER ? Sølv har vært populært lenge, men vi merker at gull kommer mer og mer. Vi har samlet noen regler som kan gjøre det enklere for deg når bordet skal dekkes. Vi har fått tips bra bryllupsbordsekspert hos KID. Hent frem den gode vårfølelsen ved å dekke et vakkert bord med farger, blomster og pynt i vårens første, duse farger. Men noen regler går igjen og disse skal jeg ta for meg her.


Når det gjelder farger, duker, pynt osv, så overlater jeg det til andre, men gjør det enkelt og med litt kontraster. Her får du tips til dåpsbordet! Tekst: Nina Eik Hetland.


Foto: Nina Eik Hetland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg