onsdag 11. februar 2015

Ullpledd røros

Ullpledd røros

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Ullpledd røros

Store Rabatter her De Beste Priser Nå! Super pris, det finnes ikke bedre! De fire motivene til Naturpledd er inspirert av ulltråden og de ulike teknikker som kan gjøres i veving, fletting, knuter og strikking.


Naturpledd serien er laget kun av naturlig farget garn – uten kunstige fargestoffer – noe som resulterer i en 1 naturlig produkt. Treverket har en helt spesiell plass i norske hjem. Når temperaturen synker, er det godt å omgi seg med den naturlig lune varmen som stråler ut fra treet.


Designet Skog er en stor billedvev i en lun fargepalett. Myke, luftige og behagelige pledd i 1 ren norsk ull. Hos Kid har vi et stort utvalg av ullpledd , pelspledd og fleecepledd i ulike farger til lave priser. Se mer og kjøp på Kid. En usannsynlig beliggenhet for en tekstilfabrikk, kan mange tro – men den har sin historie.


Den er din venn en kjølig sommerkvel eller når du varmer deg foran peisen. Se vårt store utvalg. Klikk for å se større versjon. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Ullpledd røros

Vask gjerne ullpledd for hånd hvis du er usikker på om det tåler ullprogrammet i vaskemaskinen. Når du håndvasker skal du ikke gni, men kryste og klemme lett i vann som er maks grader. Om du bruker kaldt og varmt vann om hverandre vill ullen tove seg. Et ullpledd fra Høie egner seg like godt på de aller kaldeste dagene som på dager som bare er litt kjølige.


I likhet med resten av vårt varesortiment, kommer pleddene i et bredt antall design. Vi har både ensfargede og mønstrede ullpledd , i både duse og sterkere farger. Ullpledd i farger for enhver smak. Treverk har en helt spesiell plass i nordiske hjem. Syndin-serien er en leken vri av klassiske geometriske former, med farger inspirert av naturen i det vakre fjellområdet Syndin.


Søk etter røros ullpledd på Kelkoo. Sammenlign tilbud på røros ullpledd fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Grått, mønstret ullpledd fra Tom Wood. Vega er et nytt lammeullspledd med et luftig volum som gjør det ekstra lunt og varmt. Pleddet er lett i vekt og med raffinerte detaljer.


Du kan fint slå det om deg og bære det rundt i huset som et sjal. Røros Tweed ligger 6m. Vega kommer i naturhvit, melert grå, mørk grå samt en dyp petro. Strukturen gir pleddet volum, som gjør det ekstra godt og varmt uten at det blir tungt.


Ullpledd røros

Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg