fredag 6. februar 2015

Male plastmøbler

Alltid lave priser og et stort utvalg! Se et stort utvalg av utegriller. Utsalg med opptil rabatt. Vi har stort utvalg av hagemøbler! Hagemøbler til lave priser.


Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Du kan også male plastmøbler med Hammerite spesial-maling, i glade farger og møblene blir like fine som nye. Når utemøbler av metall skal pusses opp, lønner det seg å grunne først med ruststoppende maling. Bruk deretter maling for metall. Tilsvarende stoler av metall finnes på Verket Interiør i Bærum.


Møblene blir som regel kastet ut før den slites ut. Plastmøbler er vanlig, ikke bare i barnas rom og utendørs. Jeg kan selvfølgelig kjøpe nye stoler, men det er jo ganske begrensa fargeutvalg. Tidligere har jeg sett malte plastmøbler , men jeg aner ikke hva slags maling jeg bør bruke for at den ikke skal skalle av igjen med en gang. Jeg har spurt i en fargehandel, uten å få et svar å bli klok av.


Gran og furu: Nytt treverk som du skal male bør behandles så snart som mulig. Rester av impregneringsvæske på overflater skrubbes og vaskes med vann. La treverket tørke godt før videre behandling. Nytt treverk, som har stått ubehandlet i mer enn uker rengjøres med JOTUN 2-I-HUSVASK OG SOPPFJERNER og stålbørstes.


For mange elementer, for eksempel utendørs planter potter og plenen møbler, kan du hoppe over primer trinn. I stedet bruker en spesiell spray maling for vinyl og plast. Skal du male veggen bør du starte med å fjerne alle brytere og kontakter. Disse fjernes lett ved å løsne noen skruer.


Dette sparer deg for masse maskeringsarbeid. Velger du å fortsette å male , uten å fjerne og maskere kontaktene, skaper det problemer for den som kommer etter deg. Uansett hva du skal male , er det smart å vaske med Jotun Husvask først. Dette fjerner fett og smuss, og du unngår skjolder i malingen. Det var mange merker på kommoden vår, så vi slipte først med et litt grovere sandpapir og med et fint sandpapir (f.eks.


180) tilslutt. Dette gir en jevn overflate til malejobben videre. Tror jeg heller ville kjøpt nye plastmøbler , koster ikke all verden. Maling er ikke gratis, det er mye arbeid med vasking og avfetting, det tar ti og det er ikke gitt at resultatet ig holdbarheten blir bra.


Med sommeren for tur er det nå tid for å friske opp og sette farge på utemiljøet. Tør du å eksperimentere er det bare å gripe fatt i pensel, rull og malingsbokser og male utemøblene i spreke farger. Uansett farger eller ikke, vi viser deg hvordan du pusser og frisker opp utemøblene. Her er oppskriften på hvordan du kan pimpe opp møblene dine, og alt du trenger er faktisk en lakk - nærmere bestemt bengalakk.


Utgangspunktet er noen. Treverk skal alltid vaskes ned før du begynner å male. Det ligger et lag av eksos, smuss og annet over, så hvis du ikke vasker grundig før du begynner, risikerer du avskalling etterpå.


Hva hvis malingen krakelerer? Da har du ikke slipt treet nok og det har ikke blitt mattet nok til at neste lag med maling binder seg til underlaget. Likevel, de er ganske praktiske når man har en dige. Ifi har råd du bør følge trinnvis for å få et fint resultat når du skal male utemøblene: Kraftvask. Sett treverket godt inn med kraftvask for å fjerne gammel olje, fett eller skitt.


Dette bør også gjøres dersom møblene er splitter nye. Jeg vil ikke anbefale noen å bruke polish på plastmøbler , for det skader mer enn det gagner. Polishen bryter nemlig ned Gale Coaten på møblene og forkorter dermed levetiden. Han påpeker at det finnes to ulike typer plastmøbler , de rimelige møblene i pvc, og de dyrere møblene i polypropylen. Rengjøring av plastmøbler.


Bli kvitt grønske, alger og svertesopp for godt! Av og til holder det ikke med vanlig maling, men kan hende du trenger en tynnere og mer hurtigtørrende type, som må påføres i flere lag. Nå passer dette usedvanlig dårlig inn med min ellers så stilsikre innredning ;P, så jeg vurderer å male den sølvgrå plasten med silkematt svart bengalakk.


Plasten er ganske har og langs kanten nede og på lokket vil det jo ikke være noe større bevegelse eller slitasje. Interiørtrender og tips for alle som skal bygge nytt eller pusse opp – Daglige artikler om Male plast og metall, gjør-det-selv, video, forhandlersøk. Finnes i mange stilige farger og kan også brukes på plast!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg