fredag 20. februar 2015

Halvrundt bord

Halvrundt bord med lyddempende egenskaper. Lakkert stålrørstativ og plate med overflate av miljøvennlig linoleum. Stabilt konferansebord. Justerbare ben med sklisikring.


Med dette vakre og robuste halvmåneformede.

Emma bord – halvrundt. Bordet har et lakkert stålrørstativ. Fleksible møtebord med ubegrensede variasjonsmuligheter. Gerdmans har alt for kontor, lager og industri.


Bordplate av høytrykkslaminat, understell i massiv tre. Valgfri høyde 455eller cm. Fint, halvrundt konsollbord med patina, i hvitt tre med en mørk overflate.

Konsollbordet har skuffer med søte, detaljerte håndtak, og noen søte, buede ben som giv bordet et romantisk look. Et veldig fint, lite møbel som kan få alle til å drømme seg tilbake til gamledager. Veggmontert bord kr 6. Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her!


Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Stol, bord , inngjerding, sofa og mye mer. Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter. Finn ditt nærmeste varehus på skeidar.


Kjøp bord hos Trademax. Vi har bord til alle bruksområder og stiler. Alltid lave priser og et stort utvalg! Plate belagt med høytrykkslaminat.

Sammenleggbart konferansebord – lag de kombinasjonene du ønsker, raskt og enkelt. Sett sammen to bord for å lage et rundt bord. Meget enkel å håndtere med 4. Høytrykk sperrelaminat på undersiden av bordplate. Avlastningsbor entrebord og konsollbord kan også hjelpe til å binde sammen rommets møblering på en smakfull måte.


Plasser det bak sofaen og pynt den med vakre detaljer, eller la det bli et fint bord med blomster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg