onsdag 25. februar 2015

Dekor på vegg

Gjør ditt hjem enda finere i dag. Dekor - Alltid mange varianter. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Cellbes på Internett og på postordre! Vi gleder oss til mange nye år med deg som trofast kunde. DiY-oppskriftene er superenkle og på kort tid har du gjort om den enkle veggen til et kunstverk. Wallstickeren er også en god måte å dekorere hjemmet sitt på om man ikke ønsker å male veggen permanent eller har hull etter skruer på veggene.


Wallstickers fra Wallstickerland har nemlig så god kvalitet at de ikke etterlater noen form av merker når de tas ned igjen, uansett hvor lenge de har hengt der. Noen produkter sendes direkte fra vår distributør i utlandet. Estimert leveringstid vises på produktsiden for hver vare.


Vi har i øyeblikket en flat fraktpris på kr 4- for hver ordre sendt fra lokalt lager.

Vi har gratis frakt på varer sendt fra fjernlager. Vi kan designe, produsere og montere dekor og informasjon på både gulv, vegger , vindu og tak. Meld deg på vårt nyhetsbrev.


Få de beste tilbudene først! Ja, jeg vil motta nyhetsbrev fra Europris. I dag er nettbutikken en familiebedrift som spesialiserer seg på raske, enkle og billige oppussingsvarer til hjemmet. Min misjon er å gjøre oppussing enklere slik at enhver kan skape drømmehjemmet sitt, uavhengig av budsjett eller situasjon!


Fresh opp hjemmet med sesongens innredning som passer din stil. Huntonit designpanel leveres med bilder trykket på platene. Skap en unik kontrastvegg i gangen, på barnerommet eller kontoret - din fantasi - ditt valg!


Like velegnet til å live opp i kantina, i foajeen, på venterommet, i barnehagen eller lage din bransjes stiligste kontor? Veggplatene finnes i ulike dekorer og antall paneler. De beste kuppene finner du her.


Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak. Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet.

Håndkler, matter og kurver. I rommet gutten er bedre å bruke en stjerne tema: tre elementer, metall, fosfor konstellasjon - en dekor som en gutt tre år gammel og skolealder barn. I barnas vegger kan lime over jenta løs hjerte eller lage en sammensetning av papir, garn og farger på lerret, som deretter søke om dette eller den veggen.


Enten ved å lage striper først, og så male over stripene etter at det første laget har tørket. Eller bare ved å sette en våt pensel rett på veggen og la det renne. Det er viktig å bruke en maling som har blitt tynnet ut i vann. Dette for å unngå ujevnheter på veggen , som maling i dråper. Skal du male igjen senere da, må veggen slipes.


Mål opp hele bredden på neste vegg , og tilpass platen så du er sikker på at den passer i bredden. Vi anbefaler at platene er minst halvparten av størrelsen for å unngå skjevheter. Da kan du sette sammen platene på forhånd før du fester hjørnet til veggen.


Noen som har vinylplater liggende? Her er de brukt på et ungdomsrom som dekor på vegg. Deco Systems - Listverk spesialisten som er ekspert på alle typer lister og listefritt. Her fungerer husets konstruksjon som dekor på soveromsveggen.


Hodegjerdet i tre er nydelig kontrast og sikrer nødvendig glød og varme til rommet. Tapetstrømmen blir stadig sterkere. Nå kan du velge hvilken stilretning og epoke du måtte ønske og straks endre karakter i et rom eller på en vegg.


Har du en tom vegg eller lyst på forandring, kan du jo finne noe fint i keramikk, stein, speil eller et annet materiale du er glad i, og henge opp. Det er alltid gøy å gå utenom det som er helt A4! Bilde: Daniel Rybakkens 124° for Artek er et poetisk speilobjekt med hylle. Logotrykk er svært løsningsorienterte og innehar meget god teknisk kompetanse innenfor skilt, folie og spesial produksjon.


Kvaliteten på det Logotrykk leverer er det ingen ting å utsette på , og både vi og kundene våre er svært fornøyde med sluttresultatet. Dessuten er det en gjeng med svært hyggelige mennesker! Før vi fikk betong og Leca, ble murene bygget opp av store naturstein. Stein en fant i naturen, og ikke kostet mer enn jobben med å få det på plass.


Lett var det ikke og det var vanskelig ikke å få setninger som gjorde husene skjeve. Stoneart har naturstein til forblending av vegger og murer som gir det samme utseende. Du trenger verken å pusse, sparkle eller male.


Du får en ferdig vegg med én gang, uten synlige spikerhull eller skjøter, forteller Torunn Mangseth, som er markedsansvarlig hos produsenten av Deco Panel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg