tirsdag 10. februar 2015

Medisinskap stort

Medisinskap stort

Medisinskap for trygg oppbevaring av medisiner. Kjøp online med fri frakt. Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Medisinskap stort

Romslig medisinskap av pulverlakkert stålplate med doble dører. Elleve grønne hyller som kan justeres i høyden. Liten fordypning på dørens overside kan brukes til å oppbevare nøkkelen utilgjengelig for barn. Nedfellbar hylle i hver dør.


Vi kan derfor tilpasse våre standard modeller til lokale behov, samt utvikle helt unike løsninger i samarbeid med kunde. Dørenes ytterside er utstyrt med. Vi er selvfølgelig fører låsbare medisinskap , slik at kun autorisert personell kan få tilgang til de lagrede medisiner. Vi tilbyr medisinskap i forskjellige størrelser og til forskjellige formål.


Hvis vi ikke har de riktige medisinskap på nettet, kan du gjerne kontakte oss. Vi kan tilby de fleste typer av medisinskap hjemme. Her får du tips til hva du bør fylle det me både basisutstyr og andre ting som kan være praktiske å ha.


Esbada låsbart medisinskap med to hyller. Produsert i mattbørstet rustfritt stål. Dør i herdet, frostet glass. Noen som har tips til medisinskap med litt størrelse? For oss som har litt mer enn paracet, ibux, hostesaft, pyrisept og plaster.


Medisinskap stort

Kom til å tenke på at fordi om største aldri har klatret opp å prøvd å fått tak i ting, så er det jo ingen garanti for at ikke neste blir en liten apekatt som kommer seg hvor som helst. Husk å sjekke holdbarheten på medisinene jevnlig, og lever gamle eller ubrukte medisiner til oss i apoteket. Et velutstyrt medisinskap sikrer rask tilgang til nødvendig utstyr og medisiner i tilfelle sykdom eller ulykke.


Sjekk her hva du bør ha i medisinskapet. Vi selger et medisinskap med lås fra Noraid med to flyttbare hyller. Du kan velge om du vil kjøpe et skap med eller uten innhold. Personlig utstyr til helsepersonell, Førstehjelpsutstyr.


Undervisningsmateriell. Skuffer og skap nederst. Finn stort medisinskap. Beckman medisinskap passer godt til sykehjem, hjemmesykepleien eller andre institusjoner som ønsker praktisk, romslig og sikker lagring av medisiner. Alt til din oppbevaring hos Biltema!


Her finner du alt du trenger for å holde orden i hjemmet. Oppbevaringsbokser, hyller, klesstativer og mye mer. Riktig oppbevaring av utstyr er viktig. Løsningen kan være et låsbart skap du selv kan fylle. Med den er du godt rustet til å behandle små skader i hverdagen.


Låsbart medisinskap er ett must i alle hjem og på institusjoner. Alle medisiner og førstehjelpsutstyr bør oppbevares utilgjengelig for barn. Tilpasset institusjoner og kontormiljø. Vår kunde- og salgsstøtte er betjent man-fre kl.


Skapet er produsert i stål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg