fredag 27. februar 2015

Inspirasjon farger stue

Inspirasjon farger stue

Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Finn inspirasjon til hjemmet - stue , kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Gjør stuen din til en plass å elske. Omgi deg med dine favorittgjenstander, dine yndlingsfarger og dine beste venner, og finn gleden med prat og latter i rommet.


Inspirasjon farger stue

I en stue kan du virkelig boltre deg med farger og. Farger til både interiør og eksteriør. Vi ville skape et hjem som er annerledes, varmt og litt mystisk, samtidig som det oppleves som et godt sted å være. Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer.


Både Kristian og jeg har reist mye, både sammen og hver for oss. Vi elsker å bo på hoteller og har hentet en del inspirasjon fra favoritthotellene våre. Ta en titt på artiklene våre og finn inspirasjon til solskjerming, gardiner, pynteputer, pledd m. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Vi tente umiddelbart på ideen. Inspirasjon til stua Vil du male eller tapetsere stua? Da har vi en rekke gode tips som du kan vurdere før du starter maleprosjektet.


Pynt opp stuen med gardiner i tidsriktige farger som rammer inn vinduene dine. Gardiner kan holde stua lun på høst og vinter eller sola ute på vår og sommer. Velg mellom gardiner som strekker seg fra tak til gulv eller korte som passer til mindre rom. Europris har et stort utvalg i flere farger og mønstre.


Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Rask, enkel, lett å bruke.


Døgnåpen kunderservice. Nytt fargekart inspirert fra naturen. Hva gjør fargene med rommet? Ta årstidens farger inn i stuen! Oppussing stue : Her er årets fargetrender.


Interiørtrender beveger seg relativt sakte, og akkurat nå er vi er inne i en trend der vi beveger oss fra litt farger – til mer farger. Vi er også på vei inn i et nytt tiår, noe som gjerne markerer store endringer. En hyllest til farger. Få inspirasjon , tips og gode råd til oppussing av stue her. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.


Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Les Mer Jeg aksepterer! Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye. Noen skal kanskje pusse opp stua etter jul,. Ingen hemmelighet at jeg liker farger.


Masse farger , blandet. Gjerne kraftige farger. Leke seg med farger er kjempespennende og moro, synes jeg hehe Jeg er enda der at jeg har en hvit basis. Foruten en superrosa lang vegg da, og skogen i trappa, som dere har sett før, er alt hvitt.


Eller drøm deg bort med disse fargerike interiørbildene for litt ekstra inspirasjon. For lysere tider kan klare farger og lette tekstiler gjøre rommet livlig. Finn flotte vaser og duker hos oss, kjøp blomster eller ta inn fra hagen, og vips, så er stua sommerklar igjen.


Inspirasjon farger stue

I Princessbutikken på nett finner du alltid inspirasjon til din stue , uansett sesong eller budsjett. Vi har mange gode tilbud og kampanjer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg