tirsdag 17. februar 2015

Takhengt tørkestativ

Takhengt tørkestativ

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Mangler en god grill til sommeren? Kvalitets griller fra Maxbo!


Våre tørkestativ for tak er det første produktet vi lanserte, og består av stenger som kan heves opp og ned separat. Hele stativet er 57cm bredt og finnes i lengder fra – 1cm. Stativet er laget i stål, og er av ypperste kvalitet. Tørkestativ Tørkestativ Det er tross alt ingen grunn til at tørkestativet skal stå fremme når du ikke bruker det. Så snart de har sørget for at haugen med våte klær har blitt tørre, kan variantene våre legges sammen og enkelt stues vekk.


Takhengt tørkestativ - tørkestativ , tørkestativ vegg. Strykebrett nettbutikk. Adresse: Sarl Ravvie. Monteres i tak eller på vegg. Heis enkelt ned snorene til behagelig arbeidshøyde, og heis deretter opp klestørken der den er ute av veien.


Takhengt tørkestativ

Genialt, takhengt tørkestativ med eller stenger. Tilpasses hos hver enkelt med opp til ca meter takhøyde. Begynner nå å få ferdig vaskerommet, og da kommer spørsmålet om hvordan få mest mulig plass til å tørke klær, og da virker jo tørkestativ opphengt i taket.


Hildegunn fant selv et takhengt tørkestativ som er plasseffektivt. Ida Lundqvist valgte en nøytral farge til veggene, men markerte kortveggen. De har en variant av takhengt tørkestativ på Ikea. Elisabet Witsø descrubrió este Pin. Alle rettigheter reservert.


Et praktisk takhengt tørkestativ kan heises opp og ned. OPP AV GULVET: Dette takmonterte tørkestativet er festet i taket ved hjelp av to skinner. Snorene gjør at du kan dra opp klærne til taket ved tørk.


Stengene og snorene er konstruert for å tåle kg pr. Vi må alle vaske klær og mange tekstiler tåler ikke en tur i tørketrommelen. Våre klesstativ kan enkelt slås sammen slik at du kan legge de bort når de ikke er i bruk. Vaskerom med takhengt tørkestativ ! Det gikk visst litt lenger tid enn planlagt før neste innlegg om vaskerommet kom, men den som venter på noe godt. Det er opp til deg om du vil bytte til samme vare (i f.eks en annen størrelse) eller til noe helt annet fra butikken.


Hengende tak- tørkestativ 7kr. Smart tørkestativ løsning i god kvalitet. Heises opp og ned ved hjelp av snor. Unngå og ta opp gulvplass for å tørke klær.


Har vurdert takhengt tørkestativ. Er det noen her inne som har erfaring med dette? Er usikker på hvor praktisk det er når man skal henge opp tøy, og hvordan det blir seende ut om man har det feks over et badekar.


Takhengt tørkestativ

Ser for meg at det blir veldig rotete? Utforsk denne tavlen til elisabetwits på Pinterest: tørkestativ ikea takhengt. Se flere ideer om Tørkestativ , Ikea og Steinsti. TIL TØYVASK : De færreste har vel plass til et stort tørkestativ på badet, men denne lure løsningen tar ikke stor plass. Da unngår du også å ødelegge plenen med stolper.


Uttrekkbart tørkestativ til permanent veggmontering. Sammenleggbart med stenger. Hvitlakkerte stålrør. Et tørkestativ er nesten uunnværlig i ethvert hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg