onsdag 18. februar 2015

Alpina fjellskisko

Alpina fjellskisko

Kjøp alpina fjellskisko hos Outnorth. Sjekk ut Alpina Fjellskisko. Stort utvalg av Briller og Sykkelhjelmer. Bestille på Bergfreunde. Skisko til tur, fjell og langrenn.


Alpina fjellskisko

Fantastisk kvalitet og gode priser! Her finner man den perfekte skistøvel om man har hytte på fjellet, hvor man dels går i oppkjørte spor og noen ganger i løssnøen, og for den svært erfarne fjellskiløper som ønsker å utfordre egne grenser med lange og krevende dagsmarsjer i høyfjellet. God tur får man uansett med Alpina skisko på beina! Alpina er per dags dato den eneste aktøren med egne skomakere, som også utvikler sko for andre skistøvelmerker.


I år har vi en rekke nyheter, og vi har nå implementert 4dry- membran i tre av våre produktlinjer. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Alpina Control 64E Backcountry Cross Country Skis Beskrivelse Alaska er navnet på disse fjellskiskoene fra Alpina , de er som skapt for villmarka og lange turer i skog og hei utenfor løypene. Her finner du et godt utvalg av skistøvler til langrenn, fjellski og rulleski til både dame og herre i et godt utvalg av størrelser.


Alpina fjellskisko

Utvalget sko og støvler er plukket fra de meste anerkjent merkevarene som Salomon, Alfa, Alpina , Rossignol med flere. Moderne Fjellskistøvel på 75mm-støvel i kraftig lær. Meget god stabilitet i forhold til tyngde og flott utseende. Superkomfortabel fjellskistøvel og topp turstøvel. Gåvennlig bøyfleks i sålen.


Kvalitet fra merker som Alfa, Alpina, Crispi og Salomon. Kjøp Alpina Briller og Sykkelhjelmer. Praktisk, Trygt, Raskt. Ekte backcountry skisko for ski utenfor sporet. Dette er en holdbar støvel med god støtte og varme på grunn av en medium boot flex og THINSULATE isolasjon.


Alpina er best kjent for sine skisko (racing, klassisk og tur) samt fjellsko, alpinstøvler og overtrekk til langrennsko. Alpina ønsker å være et respektert selskap med et globalt anerkjent merkenavn. FJELLSKISKO - Vårt utvalg av fjellskisko er blant landets største. Vi har modeller som passer til alt fra enkle fjellturer til krevende ekspedisjoner.


Du finner sko til både BC- og mm bindinger. Enten du går i preparerte løyper eller legger ut på en krevende tur i ekstreme forhol er du avhengig av utstyret ditt for en hyggelig og minneverdig tur. Denen skoen tilhører den siste klassen, selv om høyde og ankelskinner gir forventninger om noe annet – en etterlengtet, stivere fjellskisko for alle som vil ha støtte til tunge bører og berusende utforkjøringer i fjellet, en oppfølger av de populære Asolo- (og Varg-) skistøvlene som ikke lenger er i salg. Alpina -skoene slipper ikke inn fukt fra utsiden, puster godt og blir ikke klamme - samtidig er de testens nest varmeste. Siskoene gir god støtte og god kontakt med underlaget, og fungerer både på litt raskere treningsturer og på de rolige skiturene.


Vi har skisko klassisk, skisko skøyting - fra kjente merkevarer som Alpina , Madshus, Rossignol, Salomon og Fischer. Alpitex-membran gir optimal vannmotstandsevne og gir deg gode skiturer i fjellet med tørre føtter. Thinsulate for ekstra varme på kalde dager i fjellet.


BC Alaska har en kraftig gummibeskyttelse rundt nedre del av støvelen, for å beskytte læret mot skare og stein.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg