mandag 9. februar 2015

Trestjerner gulvmatt

Trestjerner gulvmatt

I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Vi har produktet som passer ditt. Har oljens utseende og lakkens bruksegenskaper.


Innendørs gulvolje til tre og parkettgulv. Kan blandes i mange farger. Oljen gir en vakker lød og fargespill. Anvendes på ubehandlet eller tidligere lakkert eller oljet tre og parkettgulv.


Helse og sikkerhet Vennligst observer miljø- og sikkerhetsmerkingen som er anvist på emballasjen. Det er utarbeidet et sikkerhetsdatablad for produktet. Den giver ingen synlig film, og gulvet bevarer derfor sit oprindelige, naturlige udseende. Nettlager Selges ikke fra nettlager. TRESTJERNER GULVLAKK GULVMATT 3L.


Trestjerner gulvmatt

Den är lätt att använda, och kräver inte mycket underarbete. Färgen är vattenburen och luktsvag. TreStjerner Golvfärg kan brytas i många olika kulörer.


Produktet gir et transparent, helmatt, lunt og dempet uttrykk som fremmer treverkets naturlige utseende. Les tester og omtaler før du kjøper. Den gir ingen synlig lakkfilm og gulvet opprettholder derfor sitt opprinnelige naturlige utseende. Ja, det hele er faktisk gjort på 1-2-3. Gulvmatt lakk gjør det vesentlig enklere å behandle gulvet.


Slik går du fraGulvet må være helt rent og tørt. Lakken har meget god slitestyrke, tørker rask og er luftsvak. Produktet kombinerer de beste egenskapene fra en lakk og en gulvolje – i ett produkt.


Det kan være alt fra lyse hvite eller gråtoner, til mørke nyanser av brunt eller koks. Velg gjerne farger som går ton-i-ton til veggene. Pensle på oljen og la den ligge i ca. La det herde i minst fem dager før neste steg. REACH), Bilag II - Danmark PUNKT 7: Håndtering og opbevaring 7. Hei, takk så hyggelig da:) Jeg har vel ikke anbefalt beis også olje.


Jeg har anbefalt beis, med matt lakk, den ser oljet ut. Og jeg har anbefalt lut også hvit olje, hvis du vil ha et kjempehvitt gulv. Når du vil ha drivved effekt på gulvet, er det nok best å bruke beis, med gulvmatt lakk på. Scanox Trestjerners maling for gulv, 3L, hvit.


Trestjerner Gulvmaling har svært god vedheft og slitestyrke og kan i tillegg til tre- og parkettgulv anvendes på laminatgulv, vinylbelegg og betong. Malingen kan blandes i mange farger og er lett å påføre. Gir ingen synlig lakkfilm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg