torsdag 12. februar 2015

Ramme a5

Ramme a5

Fraktfritt over 3kr. Kontakt oss her for prøvekjøring og mer informasjon om våre quattro-modeller. Kontakt din Audi-forhandler for å prøvekjøre din nye Audi her.


Arammer (15xcm) Her finner du fotorammer som passer perfekt for bilder i A-format, det vil si bilder i størrelsen 15xcm. Sjekk ut våre rammer for å finne noe som faller i smak. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus.


Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Durable DURAFRAME ramme, A, magnet, sølv hos staples. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio.


Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser. Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. Velg om bilde skal dekke hele rammen eller om det skal være luft rundt. Heng opp eller plasser rammen på en hylle, med et vakkert kort, plakat eller en blomst du liker spesielt godt. Rammene er laget i Danmark.


Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Knalltøff ramme med klikklister, slik at plakater lett kan skiftes.


Formstøpt bakplate i grå eller polystyren. Plast antirefleks frontplate. Brukes gjerne i kombinasjon med svart plakatramme mm til format Aog A5. Dekorative rammer til bilder og plakater.


En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Hos JYSK tilbyder vi et stort sortiment af rammer til skarpe priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.


Svart aluminiumsramme med akrylglass og svart gummibånd. Naturfarget eik finnes også i A2. Gummibåndet holder sammen de fire rammedelene samt to akrylglassplater. I rammene kan man sette inn postere og få en fin gjennomsiktig effekt, dersom innholdet i rammen er mindre enn A5.


Moebe ramme er tegnet og produsert i Danmark. Setter du sammen dette, får du denne fine rammen med et flott og rent uttrykk. Vi selger denne flotte rammen i hele formater! Plakatformat A, A A 40x4 40x9 60x6 A 50x7 Aog 70x1cm.


Ramme a5

Akkurat nå har vi også inne et parti til format A0. Norges mest solgte plakatramme er billig. Pris sammen med brukervennlighet gjør plakatrammen til Skilt displays bestselger. Kjøp Aramme på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Aramme i kategorien Fotorammer og fotoalbum fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Fotorammer og fotoalbum ved hjelp av vår tjeneste.


Posters og liknende kommer ofte i denne formen, og dermed er det ikke så merkelig at rammer ofte er rektangulære. Mange vil imidlertid ha rammer som er kvadratiske, ovale eller runde, og kan like gjerne kombinere disse. Amålet lægger sig utrolig tæt op af 21xrammen , mere nøjagtigt 1x 2cm.


Ramme a5

Da målene er så tæt på hinaden, passer begge perfekt til de ovenstående rammer. Vi har et stort udvalg af rammer , som ligger klar på vores lager, både små, store, smalle og brede foto- og plakatrammer, samt gamle antik polywoodrammer. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe.


Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe. Vi har mange rammer å velge mellom, enten du vil ha lunt tre, en frisk fargeklatt, skinnende metall eller en festlig kollasj. Hopp til navigering Hopp til søk.


Ramme a5

Aer betegnelsen for papirstørrelsen med 148mm x 2mm. Papiret er halvparten så stort som et A4-papirformat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg