fredag 19. januar 2018

Skjenk til stue

Oppbevaring til lave priser. Kjøp innredning til lave priser. Stort utvalg på nett! Se kampanjepriser her! Handle raskt og enkelt på Ellos. Finn en som passer ditt hjem her.

Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Stilfulle skjenker fra 6nok.


Gi stuen din et elegant uttrykk med en praktisk og fin skjenk eller et lekkert vitrineskap. Smart oppbevaring i flott nordisk design - se hele utvalget her. Med et skap eller en skjenk kan du få oppbevaring som både er smart og stilren.


Sjekk ut vårt utvalg skap og skjenker her. Bohus har et bredt utvalg av skjenker i flere stilgrupper. En skjenk har mange funksjoner og kan brukes som oppbevaring av service, så vell som en tv-benk.

Mange av våre skjenker har fargevalg slik at du kan få noe som passer sitt hjem. Med skjenker og vitrineskap kan du sette bort noen av tingene du bare bruker av og til. En skjenk vil gi deg mulighet til å lagre ting ute av syne mens et vitrineskap med glassdører brukes til å vise frem ditt fineste servise og glass.


I en skjenk har du skuffer og skap, med andre ord gode oppbevaringsmuligheter, og den øverste siden av en skjenk kan både brukes til å dekorere med pyntegjenstander og som en smart avlastningsplass. Det er du selv som bestemmer hvordan du vil bruke din skjenk. En skjenk er en frittstående enhet som egentlig passer hvor som helst. Du kan ha skjenken i gangen, i stuen eller hvor du ønsker. Før i tiden brukte man en skjenk for å sette frem mat og drikke som ikke skulle stå på bordet.


Eller anrette tallerknenen før den ble servert. I dag blir en skjenk brukt til det du selv måtte ønske. Kommoder og skjenker. Her finner du praktiske, solide og dekorative.


Vi har også skap til annen oppbevaring som passer godt på stuen eller andre rom. Kjente merkevarer til gode priser. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Rask, enkel, lett å bruke.


Døgnåpen kunderservice.

En skjenk kan brukes både for å komplementere møblementet, og skjenken passer like godt inn i stuen, kjøkkenet, gangen eller soverommet. Hos oss finner du skjenker i mange varianter og materialer, du finner skjenk i eik, valnøtt, hvitoljet eik og i mange farger. Hos Fagmøbler finner du gode tilbud på skjenker i høy kvalitet. Stuen er hjertet i hjemmet og det er her vi slapper av,. Til det finner du en passende høyglans skjenk , og et vitrineskap som gjør designet fullkomment.


De hvitpigmenterte overflatene gir et lyst og tidsriktig uttrykk som lett passer inn i ulike stiler. Mattlakkert eikefinèr gir enkelt vedlikehold. Håndtakene på skapene er enkle og passer inn i stilen. DALLAS-serien består av vitrineskap, skjenk , TV-møbler, salongbor spisebord og spisestol. Kjempefin skjenk eneste var at vi måtte borre nye hull til hengsler på høyre dør for å få den opp.


Skjenker rett fra fabrikk til gode priser. Ikke lest retningslinjer da jeg ikke fant de. En skjenk kan gi stuen et elegant og fint uttrykk, samtidig som det er genialt til oppbevaring. Skap og skjenker er gode oppbevaringsmøbler som er like smarte som de er fine. Se vårt utvalg av skap og skjenker til din spiseplass her, eller kom innom vårt varehus på Alnabru!


En moderne oval skjenk i sort mahogany treverk. Topplaten i kurvmateriale gir en spennende effekt sammen med det mørke treverket. Viser 1–av resultater. Amsterdam bokhylle kr 1225.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg