torsdag 3. april 2014

Tavle barnerom

Alt av Interiør til Barnerommet - Rask levering - Kjøp på nett eller i butikk! Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Barn har mye viktig arbeid å gjøre, de skal oppdage verden. Skap magiske barnerom.


Få masse god inspirasjon her.

IKEA - MÅLA, Tavle på stativ, bartre, hvit, Barnet ditt kan bruke den til forskjellige ting. Det er whiteboard på den ene siden og krittavle på den andre. Kan legges sammen og settes bort når produktet ikke er i bruk. Bruk kun whiteboardtusjer på whiteboardtavlen.


Det er gøy for barna og veldig enkelt å få til. Din nettleser er utdatert! Mange ulike oppslagstavler, magnettavler og korktavler. Oppslagstavle med oppbevaringsmuligheter.

Velg en ferdig kombinasjon av oppslagstavle eller sett sammen din. Vår tavlemaling henvender seg til alle som ønsker seg mer kreativ frihet i hjemmet. Mal en tavle direkte på veggen.


Med en malt tavle slipper du å styre med å henge opp, lage hull i veggen eller bruke tavlestørrelser som ikke passer for deg – for her velger du størrelsen på tavlen helt selv. FLEXA CLICK ON Tavle i hvit. Bli medlem i Bo:klubben! Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en inspirasjonskilde til.


Her på siden får du også veiledning og how to-guides når barnerommet skal stå klart til en liten nykommer, eller få et nytt strøk fordi den lille ikke er så liten lenger. Hvilken maling klarer best svarte fingre og fargeblyanter? Og hvordan får du en tavle direkte på veggen? Men det er en ting som er sikkert med barn, det at deres mening om hva som er kult og ukult kan endre seg meget fort. Barnerom Barnerommet er et rom for utforsking, glede og lek!


Kaffeslabberas med venner og nabobarn! Princess har et stort utvalg av interiør til barnerom , fra sengesett og himmelsenger til smekker, tørklær og gulpekluter, gardiner, håndklær, sekker, badekåper og mye mer. Og tapet på magnettavla var så kult.


Synd det begynner å løsne.

Har opplevd det samme når jeg tok tapet på krakk fra Ikea som var ferdigmalt. Måtte male oppå selv med bengalack før jeg tapetserte på nytt. Den andre pusset jeg litt ned før jeg tapetserte på ny.


Sort tavle på den ene siden og magnet whiteboard tavle på andre siden. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem.


Unique er flotte fyllingsdører som kan fås med både tavle og speil. Ungdomsrommet og tenårenes forandringer. Når barnerommet blir til et ungdomsrom og tenåringens interesser er noe helt annet enn leker så vises dette naturligvis på interiøret og møblementet. Også her kan døren følge med utviklingen i livsstadier og nye behov. Inspirasjon til barnerommet.


Stilig krittavle uten synlig ramme Denne tøffe krittavlen har ingen synlig ramme. Den sorte tavlen går helt ut i ytterkant, og er montert på en mm treplate. Treplaten er med på å understreke det organisk uttrykk man oftest ønsker å oppnå ved bruk av krittavler. Krittavlen har ingen for eller bakside, det er tavle på begge sider.


Begge fuglehusene er i minimalistisk design og så er enkle å henge opp og rengjøre etter bruk. Barna kan følge med på om det flytter inn fugler og lytte til hyggelig fuglesang fra huset. Som en del av den fine PlanHome serien finner du også de fine, enkle sparegrisene.


Disse er i samme minimalistiske stil, og vil pynte opp et hvert barnerom. Eksklusiv tavle i farget glass. For innkjøpslister, notater eller bare hyggelige ord og beskjeder. Brukes med medfølgende neodymmagneter og penn.


Passer like bra på kontoret som hjemme. Teksten tørkes lett bort. Monteres med to skruer (medfølger). Leveres med en penn og to kraftige magneter. Er du glemsk og burde ha huskelapper overalt?


Eller du har barn i huset som liker å skrible på veggen. Da kan tavlemaling kanskje være noe å satse på. Til glede for barn i alle aldre finnes tavlemaling i flere farger enn den klassiske sorte. Se hvordan du kan være kreativ på fargerike bakgrunner!


Magnetiske tavler, whiteboardtavler, skrivetavler og klassiske oppslagstavler – vi satser stort på at du skal finne den tavlen som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg