torsdag 24. april 2014

Bokstøtte metall

Bokstøtte metall

Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Finn laveste nettpris her. Papirkruv i sort metall som passer perfekt sammen med de anre mesh- produktene i Q-Connect serien. Bokstøtte metall 210x180mm sort hos staples. Q-Connect er vår egen merkevare i god kvalitet som er et ypperlig alternativ til de mer kjente merkevarene på m arkedet.


Bokstøtte metall

Praktisk og stabil bokstøtte av metall med ripefast polyesterbelegg. Zoom, rotation and videos features are not supported by your browser. En bokstøtte i metall , formet som et eple. Størrelse 12x15xcm.


Ja, send e-mail med tilbu stiloppdateringer og spesielle invitasjoner til salg og events. Staples Solutions Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet. Våre bokhyller kan brukes til nesten alt du liker å omgi deg med.


Bokstøtte metall

Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Logg inn for å se pris.


Produkter i kategorien Katalogstativer og bokstøtter (Sortering og oppbevaring, Kontor). Vi er her for å hjelpe deg. Ring eller send oss en mail om det er noe du. Kjøp nå og sikre cashback! Denne er flott som dekorativt element, anten du set den i bokhylla eller berre til pynt!


Våre tre produktområder er interiør. Sarpsborg Metall - din leverandør for kontor og lager. DNA skrivebord Velg mellom hvit, lys grå og antrasitt i et stort utvalg geometrier. Sjekk ut den nye katalogen her.


Fri frakt - ordre over NOK 50-Alltid gode tilbud! Har du lyst at modtage info om trævarer og nye produkter, så tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede i dag. Du finner også andre Interiørtilbehør produkter fra Bloomingville hos Lekmer. På utkikk etter en magnettavle å henge opp papirer på eller en magasinholder til aviser og blader? Katalog- og bokstøtte fra Durable, velg mellom enkel eller fleirholdig støtte i metall eller plast.


Hold orden i hyllene dine med disse smarte bokstøttene av svart- eller hvitlakkert metall ! De separerer innholdet på hylleplaten og gir støtte til bøker, permer, mapper mm. Materiale: Lakkert matt svart metall. Leveringstid: Ved tomt lager, 6-uker. Frakt: Hentes i butikk fraktfritt. Vil du ha varen tilsendt, kan vi ordne med dette, kjøper blir etterfakturert dette.


Vi tar kontakt med deg for å opplyse om fraktsum før varen sendes ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg