torsdag 3. april 2014

Drenskum plast

Sjekk ut Drenskum Plast. Internasjonal produsent av plastrør og -deler. Produktområdene dekker vann og avløp, overvann og drenering, gassledninger, innomhus avløpssystem, elektro.


Særlig ikke hvis man har en minigravemaskin eller har leid en. Først må det graves ut til en ny drenskum. Før i tiden etablerte man synkekum ved å putte en masse stein i et hull. I dag bruker man for det meste regnvannskassetter i plast.


Her ser du noen av dokumentene du kan laste ned. Bla med pilene på skjermen, eller klikk knappen under for å se alle downloads som hører til denne produktgruppen. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Kjente varemerker Prisgaranti Rask levering på. Driver å graver på tomten og skulle gjerne laget til en drenskum hvor jeg legger inn rør fra overvann og drensrør fra hus.


Ideen er at vannet vil sige ned i grunnen. Har ingen andre steder å gjøre av vannet. Hvor får man kjøpt betongkum-rør og kumlokk i bergensområdet?


Våre fabrikker ligger i Surnadal og på Stathelle. Alle våre produkter gjennomgår nøye kvalitets- sjekker. FDV-dokumentene finnes enkelt på våre. Pipelife Norge følger produktstandardene og normene som finnes for hvert produkt.


En brønn av miljøvennlig og gjenvinnbar PP- plast laget for drenerings- eller drikkevann. Brønnen er av dobbelveggsrør som gjør den motstandskraftig mot slag og trykk. Tilkoblinger for drenerings- og bakkeavløpsrør er laget på forhånd. Bruksområde Brønnen graves ned sammen med drenerings- og drikkevannshåndtering i bakken. Finn laveste nettpris her.


VMT (VA) KONSEPT Plastkummer – kummer i plast for boliger og kommunale anlegg. Montering og installasjon Ved korrekt prosjektering og valg av avløpssystemer i plast kan man oppfylle krav som det er naturlig å stille av tiltakshaver og brukere av ledningsnettet. Her er seks gode dreneringsråd. Velkommen til viivilla. Som medlem på viivilla.


Vi i Villa - din tipser i villahverdagen. Slik legger du drenering som fungerer langt inn i neste århundre. De fleste av oss har ikke forutsetninger for å følge med når entreprenøren graver opp rundt. Hvilken takrenne skal man velge?


Plastmo takrenner har i mer enn år beskyttet hus i Norden. Sammenlign de takrenne materialene og finn de rette løsningene. JusteriNGsriNG, resirkuLert PLast stk 600. GLiDePakNiNG stk 231.


Husveggene under terreng må ha vannavvisende overflate, som f. Denne må gå over bakkenivå. Vannet ledes til et lavereliggende uttrekk eller frostfritt drenskum. AS i Tønsberg ser tilbake på et år med utvidelse av både lagerbygg, produktsortiment og kundeportefølje. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk.


Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Velg en funksjon i menyen til venstre! For rør dimensjon mindre enn Ømm leveres stripselodd.


Konstruksjonen er laget slik at det kan monteres med både ett og rør samtidig til belastningsloddet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg