torsdag 17. april 2014

Stor klokke på veggen

Stort utvalg av klokker og ur. Lave priser og hurtig levering. Herreklokker, dameur, dameklokker, dykkerklokke, sportsklokker, sportsur og pulsklokker. Trygg E-handel med dagers angrerett.


Bestill idag og heng en designklokke på veggen i løpet av noen få dager!

Har du klokkedilla, så heng gjerne opp en kollasj med klokker på samme vegg. Stiller du dem i forskjellige tidssoner, har du full kontroll på verden. Flott og unik klokke veggklokke.


Alle tallene og pilene festes på veggen hver for seg med selve klokken i midten. Den er stor og vekker mye positivt oppmerksomhet på veggen. Selve tallene og pilene er også blanke som speil.


Farge: Sølv , sort - begge blanke som speil! Den minste runde klokken er bare matt sort og ikke speil.

LOVE-veggklokken er mindre og smalere og ligger på kun 99kr, sammem med den mindre tallklokka som er matt som koster nå. Du vil føler mer avslappet uten tror kan utseende rotete. Klokke På Veggen bytt ut en.


Ikke glem de mangfoldig varianter av farge du velger i tråd med smak. En klokke er mer enn en innretning som viser tiden. Og en ny klokke kan du skaffe deg enkelt og rimelig hvis du har lyst på litt forandring.


Vi har et stort utvalg av moderne og tradisjonelle, store og små veggklokker og bordklokker. Dekorative og praktiske klokker til hjemmet. Hos oss finner du et stort utvalg veggur og stasjonsklokker.


Vi har også praktiske vekkeklokker som får deg ut av sengen om morgenen. Online stoppeklokke med rundetid og alarm. Sammenlign priser på Vegg - klokker.


Finn tilbud på 3produkter fra Rosendahl, Georg Jensen, House Doctor og mye mer. Kanskje det er virkelig anvendt vis a minimal kjøkken hjemme. Finnes i to størrelser og bruker AA batteri.


Vårt utvalg klokker passer til alle anledninger - vi har populære klokkemerker som Daniel Wellington og Gant.

Se hele vårt klokkeutvalg online - rask levering og gratis frakt. Stilig vegg klokke med fargerike tall. Snu deretter plankene og plasser det du bruker som mal til klokken på. Montering på vegg : Heng klokken på en spiker eller skrue. Kontroller at kassen henger rett og pendelen henger i midtstilling.


Gamle urverk hadde ofte en skala på bakveggen ved pendelspissen, hvis klokken ikke har det, lag en papirlapp i bunnen eller på bakveggen og marker hvor pendelen henger når kassen henger rett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg