onsdag 23. april 2014

Kattetoalett med tak

Kattetoalett med tak

Norges største spesialbutikk for katt og hund. Nå med ny nettbutikk! Kjøp din kattedo her! Finn laveste nettpris her. Et spesielt blikkfang.


Denne typen kattetoalett minsker sandsølet utenom kassen, og har som regel også andre fordeler som kullfilter i taket som hjelper mot kattetisslukt. Praktisk kattetoalett med filterluke, bærehåndtak og avtakbar overdel. Vil du ha minst mulig lukt?


Sett inn det medfølgende filteret i filterluka. Et overbygd kattetoalett har et tak. Høye kanter hindrer at sanden kommer utenfor boksen, og hindrar lukt å spre seg i huset. Ulike typer av overbygd kattetoalett.


Kattetoalett med tak

Det finnes to typer av overbygd kattetoalett : En standard rektangulær boks - gir en følelse av total anonymitet til katten din. Det lett avtagbare taket forhindrer at lukt sprer seg. MyPet kattetoalett med tak sort (Svart) Fint og praktisk kattetoalett med fint mønster på luken. Hvitt luksus kattetoalett med tak og vippedør.


Stilig kattedo i glossy hvitt med matt mønster på siden. I toppen er det kullfilter for å redusere lukt, og et rom med en kattespade. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi.


Kattetoalett med tak

Zooservice - Din dyrebutikk på nett. Kattedoen kommer i flere farger. Fresht kattetoalett med tak. Dette kattetoalettet med tak og et flott design er det perfekte valget for katten din. Den har en veldig praktisk skuff som gjør det enkelt å tømme søppelkassen og kontrollere om den må rengjøres.


Flip cat er et kattetoalett med tak og dør i premium plastikk for langvarig bruk. Toalettet har praktisk bærehåndtak og enkel tilgang for rengjøring ved at luken kan løftes ekstra langt tilbake. Opphengbar rengjøringsspade og kullfilter medfølger.


Kattetoalett med tak

Kullfilteret på taket reduserer uønsket lukt. Og verdens største Hunter Shop in Shop. Savic Nestor kattedo med tak og kullfilter. Flere farger å velge i. Trendy kattetoalett med aktivt kullfilter, stor svingende klaff med en høy sidebase. Lett å rengjøre og svært robust.


Vippetak som gjør det enkelt å komme til uten å måtte ta av hele toppen. Filter i toppen som hindrer lukt. Liten spade følger også med. Består av kasser som monteres med en sil mellom for enkel fjerning av klumper.


PeeWee EcoHûs er kattetoalett som er spessial laget for katte sand av trepellets. En sekk på liter rekker til opp mot månders bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg