tirsdag 8. april 2014

Kommode barnerom

Kommodene våre er laget for å brukes i mange år selv om barnas behov endrer seg. Kommode: Personalisiere und konfiguriere dein individuelles Design! Hochwertige, modulare Möbelstücke aus nachhaltigen Materialien. Oppbevaring til lave priser.


Alle barnerom trenger en kommode. Hvor er det lettest å oppbevare penner, papir og alle de andre småtingene? I en lav kommode , selvfølgelig! Barnet ditt kan enkelt få tak i og finne ting selv – og (kanskje) sette dem på plass igjen.


En kommode gir deg optimale oppbevaringsmuligheter på soverommet. Her kan du organisere tingene dine og holde orden på alt du måtte ønske. Våre kommoder kan du få i ulike stilarter, farger og størrelser.


Kommode barnerom

Ved å klikke på en av kommodene nedenfor, kan du lese mer informasjon om mål, produktegenskaper, montering og farger. Finn den perfekte oppbevaringsløsningen i vårt store utvalg kommoder. IKEA har oppbevaringsløsninger, garderober og kommoder for din nyfødte baby som kan vokse med barnet og fortsatt være fint for ungdommen.


Vi synes at barnemøblene skal holde tritt med barnas utvikling. Skap et barnerom som innbyr til fantasi, lek og læring! Gjør barneværelset til rommet barnet ditt ønsker å både leke og sove.


Derfor har vi på Chilli samlet et bredt utvalg av kommoder i forskjellige stiler, materialer og farger. Hos oss finner du alt fra en vakker rokokko kommode i valnøtt eller en gustaviansk kommode i mørkebrunt tre, til en stilren og moderne kommode i hvit eller svart høyglans – for å nevne en brøkdel av de kommodene vi har i vårt sortiment. Innred på en måte der du kombinerer det estetiske med det praktiske. Finn en kommode som passer din stil. Trademax har samlet et stort sortiment med praktiske kommoder i forskjellige farger og stiler.


Alt for att du skal kunne finne oppbevaringsmuligheter som enkelt passer inn i ditt miljø. Velg en kommode som passer inn i din innredning! Det må imidlertid huskes at en ung manns rom ikke bare skal være pent innredet, men fremfor alt funksjonelt. Kommode Barnerom - sjekk ut Selly Home-tilbudet! Hver kommode til barnerom ble laget med eksepsjonell oppmerksomhet på detaljer, ved hjelp av god kvalitet og solide materialer.


Kommode barnerom

En del av modulkonseptet Home, passer til sengen, vuggen og stelleenheten. Når man skal innrede et barnerom , vil man ganske fort erfare at det er en hel del som skal få plass der inne. Det er gjerne haugevis med leker, som krever et oppbevaringssted om man vil ha litt orden, og ikke minst er det bøker, pyntegjenstander og klær. Stauraum und Statement-Möbel in einem.


In Europa produziert und von dir gestaltet. Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Kommoder er som bekjent gode å oppbeavre klær i, men de kan også brukes itl å oppbevare ekstra sengetøy, lekesaker osv. Med en av kommodene fra oss, får du ikke bare ekstra oppbevaringsplass, men også et flott møbel, som passer perfekt inn i alle hjem og hvert et barnerom. Før du skal kjøpe kommode bør du tenke gjennom hvilken kommode som passer deg og din stil.


A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Hvit kommode for barnerom laget i treverk og MDF. Kommoden er fra Moulin Roty som også lager denne kommoden i gråfarge. Legg en stellematte på toppen av kommoden og vips så har du et stellebord. Stellematte og treramme på bildet følger ikke med.


Kanskje trenger du en smal kommode , eller en stor og bred kommode med mye plass. Hos oss kan du finne en flott høy kommode , eller en lav kommode som passer lett inn. Se vareutvalget vårt her.


Kommode barnerom

Vi har kommode til barnerom , soverom og gang. Orden og oversikt er noe som er ukjent for mange barnerom. Her på Trademax finner du løsningen på det!


Med praktiske og funksjonelle møbler er det lettere å holde orden på leker og klær i barnerommet. Det gjør hverdagen og syslene så mye enklere og raskere. Om du søker en oppbevaring av bøker eller et hyggelig sted å plassere nattlampen på, har vi smarte og fine nattbord for barnerom som passer til de lengre sengene.


Selvsagt har vi også et bredt utvalg av kommoder som hjelper dere å holde orden i rommene. Hoppekids, Bopita og mange fler. Velkommen til verdens nydeligste trekjøkken.


Dette lekekjøkkenet fra Sebra er laget i naturfarget og malt kryssfiner, og har lyse farger og et avrundet design som gjør at det tar seg like godt ut i ethvert barnerom som i stuen! Lekekjøkkenet fra Sebra har ovn, to brytere til kokeplatene og en avtagbar håndvask. Stort utvalg av fine barneromsmøbler.


Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk. Barnerommet skal appellere til lek og kreativitet, men også være stedet der.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg