fredag 4. april 2014

Øllefant

Elephant designeren Jørgen Møller skapte, og det sammen med sine barnebarn. Georg Jensen har den koselige elefantenfasongen vi er blitt så glad i. Skip to the end of the images gallery. Med Jørgen Møller og Øllefanten som inspirasjon har elefanten blitt et kjennetegn på skandinavisk design.


Når du melder deg inn i kundekubben vår, får du rabatt på alle ordinære varer du handler i nettbutikken eller i butikken i Storgata på Lillehammer.

Opptjen i form av bonuspoeng på alle. Flere design med elefanttemaet fulgte efter, herunder en nøglering. Flaskeåbner- ØLLEFANT. Jørgen Møller og hans barnebarn, og oplukkeren er sidenhen blevet en design-klassiker, der er at finde i mange hjem verden over. Oplukkeren er, som navnet antyder, formet som en elefant, og designet er både enkelt - med rene linjer - og funktionelt.


SPAR penge ved at sammenligne priser på modeller Læs anmeldelser og eksperttest Betal ikke for meget - Gør den bedste handel nu! Les tester og omtaler før du kjøper.

Specs: Aluminium, Lengde 6cm, Bredde. Dere kan være trygge på at det kun blir brukt for å. Det er kun vi handlegaten. Etter suksessen ble det laget flere elefant-inspirerte designer, som Miniphant, Moneyphant, inkludert en nøkkelring. Siden er der kommet flere design med elefanten bla.


Hos Imerco kan du altid gøre en god handel. Uanset om du leder efter tilbud med den bedste pris eller tilbud på favoritdesignere og -mærker. Fri frakt i hele norge. Eksempelvis Alfredo familien, hvor du kan vælge i mellem dreng, pige eller mor - barn.


Den velkendte Øllefant findes som Nøllefant nøglering. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter vin og bartilbehør eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Køb øllefant på magasin.


FREQUENCY Bolle stor Liten kr. Sjovt og fantasifuldt design som både b¹rn og forældre elsker, og som passer perfekt på et hvert bord og pynter fint på hylden eller i vindueskarmen.

Gaveeske med skohorn, øllefant og kortholder – en perfekt gave til i mange forskjellige farger og er kjempefin å trykke eller gravere på. Om du ønsker gravering av logo, tekst eller monogram. Vi kan levere Øllefant flaskeåpner.


Dette er en fin gave til alle som kunne trenge en flaskeåpner. Stilfuld og enkelt design med personlig gravering. Se vores udvalg af kortholder, oplukker og nøgleringe her.


Kombinationen af lange løkker og kvalitetsgarner sikrer en unik kombination af blødhed og gode tørreegenskaber. Bilka har det hele, lidt til og meget mere… Både i Hypermarkeder og online på Bilka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg