tirsdag 22. april 2014

Dårlig vanntrykk

Dårlig vanntrykk

Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Da sliter du med dårlig vanntrykk. Det er ikke skadelig, men kan definitivt være irriterende. Hvis du ønsker å få fart på vannet igjen er det flere ting du kan undersøke og forsøke å fikse selv, før du eventuelt kontakter en rørlegger. Dårlig vanntrykk Dårlig vanntrykk skaper irritasjon både når vi dusjer og ellers når vi har bruk for vann.


Dårlig vanntrykk

Det er faktisk svært sjelden at årsaken er dårlig trykk i det offentlige ledningsnettet. Problemet ligger gjerne i ledningen inn til - eller i - huset. Det første man kan sjekke er om problemet gjelder alle tappepunkt i huset. Ved plutselig dårlig trykk eller liten vannmengde når du skrur på springen, sjekk oversikt over driftshendelser på vår nettside for informasjon om årsak.


Undersøk med naboer om de opplever samme problem. Dette kan komme fra støv ol. Selv om vannet i kranen din skal være helt rent kan det føre med seg noe smuss som filteret samler opp. Det vil derfor være viktig gå rense dette filteret for å få et optimalt vanntrykk.


Dårlig vanntrykk

Perfekt vanntrykk Kompakt og enkel å installere. Vi presenterer SCALA2: En kompakt og stillegående alt-i-ett-trykkøkningspumpe som gir perfekt vanntrykk i alle kraner hele tiden – selv når dusjen er på, kjøkkenkranen renner og bilen blir vasket utenfor. Har du fått varsel om å koke vannet? Kommunen varsler dersom det er fare for at vannet kan gi sykdom. I noen områder i kommunen kan det forekomme dårlig vanntrykk i dag, torsdag 28.


På grunn av arbeid på ledningsnettet. Jeg opplever dårlig vanntrykk i leiligheten min. Hørte at man skal snakke med de andre som bor i huset om de har problemer med det samme.


Den ene naboen hadde problemer akkurat motsatt av mitt. Der hans vanntrykk var så sterkt at det sprengte pakningene hans. Trykket er særdeles dårlig , forsvinner av og til. Drar vi ned på do, så er det knapt vannstråle fra vasken etterpå. Absolutt ikke noe trykk i dusjen, liten stråle.


Så dette er ikke noe klaging på dårlig vanntrykk , dette her er virkelig dårlig. Mange tenker at det er et stort prosjekt å gjøre noe med dårlig vanntrykk. Det kan det også være - men i mange tilfeller løser du det enkelt selv. Det mange ikke er klar over er at tette plastrør dekkes ofte av forsikringen, mange lever med dårlig vanntrykk unødvendig i mange år før det tvinger seg frem til å ta affære. Ander årsaker til dårlig vanntrykk.


Dårlig vanntrykk

Det kan også sitte et filter på hovedtilførselen til din bolig som er tett, denne skal regelmessig byttes. Det er heller ikke uvanlig at eldre rør tettes som følge av rust, slam, avleiringer, eller at de rett og slett gros igjen. Forbrukerkjøpsloven gir deg mulighet til å kreve prisavslag dersom vannet ikke har den kvaliteten du kan forvente. Opplever du at vannet nesten forsvinner i dusjen når noen åpner en vannkran et annet sted i huset ? Tar det lang tid å tappe vann i en vaskebøtte ? Leverer hageslangen bare en svak stråle som bøyer mot bakken etter et kort strekk ? Ta kontakt med oss, vi kan hjelpe i de fleste tilfeller.


Alt gikk helt fint helt til jeg skulle pakke plastfolie over ostekaka på slutten. Det kan være flere årsaker til at man for eksempel opplever dårlig trykk i springen på kjøkkenet. Det viste seg at geleen ikke var helt stivnet og dermed satte folien seg fast i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg