tirsdag 22. april 2014

Fargeforslag stue

Slik finner du din personlige stue -stil 24. Når Finn Schjøll pusser opp hjemme, blir det svært personlig. Den røde tråden er han selv, og han oppmuntrer andre til å gjøre det samme. Vår Fargesjef har lagd en komplett guide for hvordan du finner den riktige veggfargen. Se hvilke tabber du bør unngå og hva du bør ta hensyn til.


Personlige preferanser Dette er kanskje det viktigste punktet å tenke gjennom før man velger farger. Til syvende og sist er det deg og din familie som skal bo og. På LADY Inspirasjonsblogg får du gode råd og fargetips når du skal pusse opp.


Se fargekart, kombinasjoner og hvilke hvite nyanser du skal velge. Fargetips: Mal en vegg i stuen i en annen farge Ved å male én eller flere vegger i en annen farge kan du gi boligen et personlig preg - uansett om du er. En stue kan kanskje være begge deler, både avslappende og energisk siden det også er en sosial møteplass. Du kan fint ha en kald farge på veggen, og varme farger på møbler og detaljer. Når det gjelder kjøkken, viser forskningen at vi spiser mindre i blå rom, og mer i brune, så da kommer det an på hva som er din målsetning.


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Mange har også åpne løsninger mellom stue og kjøkken, og da kan det være lurt å ha en ferskenfarge over spisebordet, sier Steinbo. Artikkelen fortsetter under bildet.


KAN HJELPE PÅ APPETITTEN: Har du spisebordet i stua, kan en ferskenfarge hjelpe med å sette den rette stemningen rundt middagsbordet. Dette ser vi også på salg av tapeter til stue. Bevare og spare Ny teknologi fra malingsprousentene gjør også sitt til at vi nå kan velge maling med funksjon.


Fargeforslag stue

Har stue i tidløs og en kontrastvegg som må males over. Har teak spisebord inntil veggen og en varm gråtone på gulvet. Gardinene vi har nå ligner Oslo i fargen. Fra kald til koselig tv- stue Lite er bedre enn å krype opp i sofaen en fredagskvel gjerne med en fin film og en stor skål smågodt. Vi har gitt tv-stuen et løft.


Fordi hallen er ofte uten vindu og mørkt, velger derfor ganske enkelt en hvit tone til veggene. Men hvitt tryller ikke frem dagslys. Så hvis du generelt er. Interiørtrender og tips for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om Fargesetting innvendig, gjør-det-selv, video, forhandlersøk og.


Fargeforslag stue

Det er på tide å pusse opp hjemme – men skal du gå for nøytrale vegger i hvitt eller grått, eller er det på tide å introdusere litt blått, grønt. Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye.


Hybelinnredning trenger ikke å være kjedelig. Se hvordan vi har innredet dette rommet i mørke toner for å skape en litt dramatisk stemning, samtidig som det er. Hytteeierne ville at hytta skulle fremstå lysere, triveligere og mer sommerlig. Men siden den brukes hele året, måtte den ikke føles kald om vinteren.


Fargeforslag stue

Da fargepaletten var klar, satte hytteeierne i gang. Siden veggene var gulnet med panellakk, var maling den beste muligheten. Den nye veggfargen er lys, med et snev av. Tak, vegger og kjøkken.


Fargen Chi er igrunnen allerede kjøpt inn, så kan gjerne bruke den på veggene hvis mulig. Gjerne et blått kjøkken, men åpen for alt. Les også: Fargeglede – akkurat nå. På tide med nye farger inne?


Fargeforslag stue

Vi ser på hvilke malingfarger som. Her på siden får du både fargeinspirasjon, videoer og tekstguides, så du har alt du trenger for å komme i gang med og gjennomføre ditt stue -prosjekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg