fredag 18. april 2014

Folie dekor

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Gjør ditt hjem enda finere i dag.


Klistermærker og skilte på foliekniven.

Dekor - Alltid mange varianter. I dag er nettbutikken en familiebedrift som spesialiserer seg på raske, enkle og billige oppussingsvarer til hjemmet. Min misjon er å gjøre oppussing enklere slik at enhver kan skape drømmehjemmet sitt, uavhengig av budsjett eller situasjon! Skal du ha små dekor elementer som logo, infotekst og slagord eller store kompliserte dekorløsninger i f. Det finnes mange farger og varianter å velge fra, både til permanent og kampanjebruk. Vi hjelper deg med å finne den riktige folien ut i fra bruksområde.


Folie, dekor og bilreklame.

Vi utfører alle typer foliejobber, enten det er vindusfoliering i et kontorlandskap eller foliering av din firmabil. Vindus- og veggfolie. AS Skiltforum har i flere tiår bistått våre kunder med det meste innen dekor og folie til private og offentlige institusjoner, butikk- og kontorlokaler, industri- og næringsbygg. Herunder dekor og foliering av tapet, gulv, vegger, vindusflater og fasade. Ditt Grafisk tilbyr et komplett tjenestespekter på veien til økt synlighet og vekst.


Ikke nøl - vi gleder oss til å høre fra deg! Spill av videoen og se hvordan Anna, med litt finesse, pynter skåler og selve bordet med selvklebende folie i blomstrende farger. De kan helt sikkert prøve, De også. Hvis De vil se flere kreative DIY-videoer, kan De abonnere på Søstrene Grenes -kanal, hvor vi deler inspirasjon hver uke.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Printes på hvit selvklebende folie. Heldekkende folie egner seg til dekor av vegger hvor det ønskes et glatt og klart motiv til et varig bruk. Er en folie som forvandler glassflater til levende lerret. Vi setter alltid våre kunder sine ønsker i sentrum for våre leveranser.


All dekor og folie vi leverer er av høy kvalitet.

Rett folie til rett formål er av avgjørende betydning for et godt resultat og lengst mulig holdbarhet. Med frostet folie slippes lyset igjennom, man kan se om det noen i et rom, men ikke detaljer. Trenger du hjelp til å montere dekor på bilen, eller sette på folie ? Vi monterer dekor eller folierer både privatbiler og firmabiler. Om ønskelig, kler vi bilen din med heldekkende folie.


Ring oss for mer informasjon! Vi har mange flere typer av folie på lager enn det du ser her på siden. Hvis vi ikke har den ønskede folie inne, kan vi helt sikkert skaffe den.


Da vi har mulighet for å trykke på folie , kan du dekorere hjemmet ditt etter fri fantasi!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg