mandag 28. april 2014

Apotek nerstranda tromsø

Finn nærmeste apotek på apotek1. Vår kunnskap - din trygghet. I vårt apotek i Tromsø vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd.


Ser du etter åpningstidene til Vitusapotek? Butikk Vitus Apotek Vi i Vitusapotek ønsker å legge økt vekt på råd og veiledning om det å holde seg frisk, eller hvordan du kan få en friskere hverdag selv om du kanskje har en sykdom.

Vi kan gi råd om forebyggende tiltak og oppfordre deg til å være proaktiv og ta ansvar for din egen helse. Vitusapotek i Tromsø : butikker og åpningstider Her kan du finne alle Vitusapotek butikker i Tromsø. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Vi som jobber her er opptatt av å være imøtekommende for å hjelpe deg med gode råd og god service.


Gjesteparkeringen ligger nedenfor den kommunale legevakta på nordsida av UNN Tromsø. Sving inn til venstre fra Sykehusveien når du kommer på høyde med sykehusbygget. Det er betalingsautomater på parkeringsplassen.


Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet.

Vi legger vekt på personlig service og å stimulere våre kunder til å ta vare på. Den enkleste måten å handle legemidler er fra Norges største og rimeligste nettapotek. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg.


Kjapt og lekende lett å booke med. Bestill nå og betal ved utsjekking. Let us be your guide in Tromsø. Breathtaking Arctic Adventures! Det finnes flere apotek i sentrum av Tromsø og i byens kjøpesentre.


Apotekene som ligger i kjøpesentre holder åpent så lenge kjøpesenteret er åpent. I sentrum av Tromsø er f. Tromsø Sentrum AS eies av gårdeiere, sentrumsaktører og Tromsø Kommune. Vårt overordnede mål er å skape en god by med et attraktivt og levende sentrum. Vi skal bidra til at Tromsø sentrum er tilgjengelig, trygt, rent og vedlikeholdt område for næring, handel og fritid. Nerstranda senter åpent fra kl.


Apotek Tromsø i Opendi Tromsø : Til sammen oppføringer og vurderinger i kategorien Apotek Tromsø.

Alle oppføringer med kart, ruteplanlegger - gratis. Alt fra plagg som holder inn, gir støtte og bedre blodsirkulasjon til ortopediske såler. Markedsnavn, Vitus apotek. Den moderne og mobile forbrukeren.


Det er ikke registrert et nettsted for selskapet. Tromsø and its environs have several Vinmonopolet stores and this is the most central option. Storgata Tromsø (Troms). Dette kan skyldes at selskapet.


Farmasøyt – vitusapotek nerstranda , tromsø. Til toppen Kontakt oss: Rådhusgata boks Tromsø Tlf. Som spesialister på helsekost og personlig velvære har Sunkost det beste utvalget i utprøvde og kvalitetskontrollerte produkter.


Hos Apotek finner du i tillegg til våre legemidler et spennende utvalg produkter som dekker ditt behov. Vi har reseptfrie legemidler, produkter for hud- og hårpleie, kosttilskud naturmidler og en rekke andre helse- og velværeprodukter. Produktene våre skal tilfredsstille strenge krav til kvalitet.


Flytting av kai for hurtigbåtene i Tromsø fra tirsdag 1. På grunn av utvendig anleggsarbeid ved Prostneset havneterminal, må alle ankomster og avganger med hurtigbåtene skje via midlertidig kaiplass på Sørjetéen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg