mandag 21. april 2014

Lyngby porcelæn

Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Finn laveste nettpris her. Tilmeld dig her, så sender vi dig en voucher, der giver i rabat, næste gang du handler hos os. Newsletter Newsletter to our newsletter.


Lyngby porcelæn

When production was at its peak, the factory accounted for one-third of all Danish porcelain production. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!


Dengang var mønsteret overført på porselenet som mønster, men i den nye og oppdaterte versjon en brukes de fine rhombene i stedet som relief, noe som gir et fint og klassisk uttrykk. Der er meget, der ligner. Mange dele og forskellige farver at vælge i mellem. Se det hele nu - klik her!


Our products are sold world wide. Find your nearest retailer. De produserte serviser, vaser og annen brukskunst i høy kvalitet. Porcelæn , Platte, Krone Porcelæn , Bygdø, stk. Lyngby og fremstillede porcelænsstel, vaser.


Lyngbyvasen med det enkle men ikoniske designet. Serviset kommer i flere deler så du får dekket til et flott frokost- eller middagsbor som er moderne og klassisk på samme tid. Burgunder glassvase, 12cm, Lyngby. Den sylinderformede, hvite vasen ble designet etter 30-tallets ideologi om å forene form og funksjon.


Lyngby porcelæn

Karakter er et nyt dansk livsstilsbran som ønsker at opdage og profilere design af i dag samt genopvække ikoner fra en svunden tid. Karakters vision og mål er at udvikle en kollektion på tværs af nationalitet, grænser og verdensdele. Det første produkt, der. Vild med smukt porcelæn ? Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Grønn, Hvit, Svart, Rosa,. Et sæt kaffekop og to sæt thekop. Underkoppen til thekopperne, er samme størrelse som til kaffekoppen. Gå på opdagelse i det skønne univers af boliginteriør og tilføj et klassisk element med et moderne udtryk til dit.


Rosenborg, Vallø, Æblegren. Rhombe-seriens skønne skåle. Til store buketter, kahlaer, til kirsebær- og æblegrene. Står den alene bliver den en fritstående skulptur i sig selv, der kan bruges som gulvvase.


A Hundefigur siddende Lyngby. Hvid bjørn siddende, gammel figur Lyndby.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg