onsdag 9. april 2014

Grå linduk

Grå linduk

Den offisielle Damask nettbutikken. Velg blant sesongens Duker i de riktige modellene. Handle enkelt online hos ellos.


Linbutikken – kvalitets tekstilprodukter fra Litauen Norges største nettbutikk som selger tekstilprodukter som metervare lin, linduker, løpere, gardiner. Våre linduker, tøyservietter og løpere kommer i mange forskjellige farger. Lin stammer fra fibrene i stilken på linplanten og er derfor organisk. Vi har også linduker med forskjellige mønster.


Du har ingen produkter i handlekurven. Trenger du ny duk på stuebordet eller spisebordet? Hos Kid har vi et stort utvalg av duker i ulike størrelser, farger og design. Den høye kvaliteten på alle dukene våre, gjør at du ikke behøver å spare dem til spesielle anledninger, men at du saktens kan dekke et flott bord også i hverdagen. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.


Grå linduk

Se julegavetipsene våre for store og små. Duk AGERMYNTE 140x2grå Pr. Les mer år med gode tilbud. Skandinaviske røtter.


God dekorasjon vil følelser til beboere for å være en lykkeligere person. Stue dekorere er nesten alle medlemmer av familien de tilpasset til dine design av ofte huset. Dekorer bordet med linservietter fra samme merket i fargen Dusty Green og fyll bordet med dine favorittblomster. Kan vaskes på grader.


Grå linduk

Gjør stas på selskapsbordet med denne lekre duken i 1 lin. Linduk , By i lys grå , fra House Doctor. Den vil være med på å skape en varm og koselig atmosfære, og den delikate, lyse fargen er et utmerket grunnlag for hvilken som helst borddekking.


Duken kan vaskes på grader. Grå og natur stripet linduk : 1x 2cm. Vil du llære noe gøy om lin? Lin er det miljøvennlige valget. Fakta om LIN - det bærekraftige.


Grå linduk

I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av duker av høy kvalitet. Duk i vasket linkvalitet. Ellos Home Duk Pembroke i 1 lin. Velg mellom å stryke slett, eller tørketromle.


Duker og spisebrikker er viktige elementer på et bord for både hverdag og fest. Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg