fredag 4. april 2014

Wonderwall jotun

Tidsbegrenset tilbu kjøp nå! Aktuelle kampanjer Interiør! Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! LADY Wonderwall Veggmaling.

Vår mest robuste veggmaling noensinne – enda mattere! Den er mattere (Matt 05) og har en vakrere finish, men er like robust som før. Aktiv nytelse, glede og bevegelse. Det hele handler om energi og vitalitet.


Vi tar full kontroll over eget liv, og opplever hvordan farger beriker og stimulerer. Spontan kreativitet og humor vil prege morgendagens interiørbilde, og en fargesterk optimisme viser veien inn i mulighetenes tid. Fenomastic Wonderwall.


Diskret komfort og feminin eleganse.

Stilen fremstår som dempet, og det monokrome fargebildet bidrar til en etterlengtet meditativ ro. An innovative wall paint featuring a high quality luxurious silky finish, superior washability and accurate colour. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Vegg, Innendørs, 9L,. Den er vår mest robuste veggmaling noensinne - ekstremt slitesterk.


Et aktivt liv krever mer av våre omgivelser, og vi velger produkter som tåler hverdagslivets bruk og slitasje. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Fargekartet kan du bestille her.


Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. De unike egenskapene gir en vakker, robust og flekkavvisende overflate som holder seg vakker lenge. At den er best i test er en trygghet på et varig og holdbart valg. Den gjør det enkelt å holde veggen pen over ti og de unike egenskapene gir deg en pen, robust og flekkavvisende overflate som holder seg vakker lenge.


Det handler om å ta ansvar for egen begeistring - Lady. Se våre Black Weekend tilbud her. Den silkematte malingen gir en lekker og flekkavvisende overflate, i tillegg holder den seg vakker lenge.

Ja takk til varige vakre vegger! Skip navigation Sign in. Vask med JOTUN HUSVASK. Matt ned med fint sandpapir. Se til at underlaget er rent, fast og tørt.


Er det mye sot i eller misfarginger i underlaget kan du grunne med JOTUN KVIST OG SPERREGRUNNING. Jotun wonderwall vakrehjemnorge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg