tirsdag 1. april 2014

Lite skap

Eller det du trenger hver dag. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her.

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av interiør! Du kan for eksempel velge et enkelt, hvitt klesskap eller en modell med dører, skuffer og speil. Noen garderobesystem har vanlige svingdører, mens andre har skyvedører.


Hvis du har lite plass, kan et garderobeskap med skyvedører være en fordel, siden det kan åpnes og brukes uten å ta opp ekstra plass. Bohus har et bredt utvalg av skjenker i flere stilgrupper. Hos IKEA finner du alt du trenger til oppbevaring av dine.

Vi har et bredt utvalg av fine oppbevaringsmøbler, bokser, kurver og alt du måtte trenge for smart lagring. Gi stuen din et elegant uttrykk med en praktisk og fin skjenk eller et lekkert vitrineskap. Smart oppbevaring i flott nordisk design - se hele utvalget her. Skapet har en kraftig, pulverlakkert metallkonstruksjon. Pulverlakkering gir en hard og slitesterk overflate.


Skap din egen baderomsløsning. Hos oss kan du velge mellom å gå for en ferdig servantskapkombinasjon eller lage din egen, unike baderomsløsning. Du kan velge mellom mange forskjelige servantskap, servanter, blandebatteri og benkeplater. Auksjonen avslutter 12.


Kjøp lekre små skap i rustikk fransk landstil Se våre søte små skap her - kjøp online Små skap i fin fransk landstil Kjøp de pene skapene i skjønn fransk landstil - vi har skap i alle størrelser og farger til forskjellige formål - Kjøp små skap , nøkleskap, veggskap, vegghyller - alle med flott patina. Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Alltid lave priser og et stort utvalg! Slik lager du et lite skap Utgangspunktet er ferdighyller.


Du kan lage halve hull på endene slik at det blir lettere å skyve dørene. Det har små skuffer nederst og glassdører øverst samt innvendig hylle.

Noe som er spesielt viktig å tenke på i et lite rom. Finn ditt vinkjøler hos oss! Jo lysere farge du velger på veggene, dess lengre unna vil de virke, dermed tror man at plassen i rommet er større enn den er. PC- skap er dataskap som beskytter datautstyret mot slag, støt, damp, vann og det harde miljøet på verkstedet.


Altistore leverer PCskap av stål for bruk som terminalskap i industrien, eller PC- skap og -vogner med lading for oppbevaring av laptops og skap for oppbevaring av datamaskiner på skoler og undervisningslokaler. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Bilde lånt fra nettet. Hos Elkjøp finner du et stort utvalg av fryseskap fra en rekke leverandører. Lite skap med glassdør. Legg til i favoritter. Et lite vitrineskap til kjøkken eller stue.


Den tar lite gulvplass, men du får allikevel mye lagringsplass til oppbevaring av jakker, sko og sesongklær. Velger du skap fremfor hyller og knagger får du er ryddigere uttrykk, og rommet blir mer luftig. Dessuten er det superpraktisk med et høyskap til lange jakker og kåper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg