onsdag 2. april 2014

Marokkanske lykter

Valg av lykter avhenger av en rekke elementer, som størrelse, budsjett med mer. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Fnar kan brukes både ute og inne, med stearinlys, fakkel eller elektrisk lys.


Gratis frakt på: T epper og Puffer Gratis frakt på bestillinger over. Kundeservice: til pm CST. Laursen, Bloomingville, Miljøgården, Senze of Joy og Ihr er også på plass.

Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Tradisjonelle og ekte marokkanske lamper som gir fint og stemingsfylt lys. Lampene kan brukes både ute og inne.


De er håndlaget i Marokko. Vi selger også skinnpuffer, skinnvesker, tepper, mosaikkbor håndlaget keramikk og fliser direkte importert fra Marokko. Utrolig kule lykter med hengeinnsats til telys.


Kan stå på bordet eller henges opp.

Bilde av Lysestake Antikkbrun 35cm. Alma lanterne i marokkansk stil. Velg mellom 15x44cm eller. Se flere lykter og lys hos mollyscottage. Marokkanske lykter skaper magisk stemning.


Mesterrot og marokkanske lykter juli. Rett før vi går fra midtsommer til høysommer. Det er maksimalt med lys. Vi holder til i Nordhordland utenfor Bergen. Sconces er vanligvis brukt for å lage dekorative lys design.


Lanterner er en gjennomsiktig foringsrør som går over en lyskilde. Kjempe fine lykter til telys. Disse er veldig aktuelle i interiørbildet for tiden og skaper en lun og eksotisk stemning.


Lyktene selges for 2pr stk. Pris kr 3Mål 2: Høyde 40cm. En populær orientalsk lampe for sin autentiske og eksotiske utseende, er den marokkanske lykt den må-ha element for en vellykket asiatisk utsmykning.


Fra store gjenstander som marokkanske dører eller brettbor til mindre tilbehør som marokkanske sitteputer eller te-glass.

Og det er aldri feil å investere i saker som marokkanske matter eller lykter. Trendy Ikatmønster gir stuen din et preg av fantastiske østen. Men alt dette bør ikke kombineres på én gang.


Gylne metaller, på lamper og pynt. I lokalene i Lille Smuget kan du finne 1år gamle, rustikke skap fra Kina, håndsydde sengetepper av silke fra Macao, puter laget av lokalbefolkningen i Kambodsja, håndlagede marokkanske lamper , resirkulerte stuebord fra Indonesia, eksotiske lykter og mye mer. Mange lykter har intrikate utskjæringer og er innlagt med farget glass.


Bruk utsmykkede skåret kister og armoires for lagring. Mørke skinn puffer - tradisjonelle marokkanske paller laget av lær og brukt som seter eller fotstøtter - gi tekstur typisk for marokkansk innredning og utfylle tre- og metallarbeid i rommet. Lave priser og rask levering. Finn din favoritt i nettbutikken! Definere marokkanske Candle Lanterns.


Herlig å se på grunn av deres intrikate bronse metallarbeider og oppmerksomhet på detaljer, lyktene er ganske selv når den ikke lyser De kan utføres utenfor til terrassen, bassenget, boblebadet, eller dekk. Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg