onsdag 23. april 2014

Heftgrunn tørketid

Heftgrunn tørketid

Flater med fare for gjennomslag fra kvist, gulnet panel, nikotin osv. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Etter omfattende etterarbeide med båndsliperen bruker jeg nå konsekvent oljebassert grunning. Her hvor det er brukt lakk med blank overflate er jeg ikke i tvil. Heftgrunn fra Jotun er nok best, men lukter sterkt.


Selv med pussing og nedmatting kan det være partier igjen. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Flatene vaskes med BUTINOX Interiørvask eller TRESTJERNER Gulvrens og mattslipes med slipepapir.


BARONESSE HEFTGRUNN V. TOKSIKOLOGISKE OPPLYSNINGER Eliminering: Ikke kjent. Det finnes ingen data for selve preparatet. Stoffblandingen er ikke klassifisert som farlig i henhold til Forskrift om klassifisering og merking m. Nordsjø original heftgrunn bw 2. Heftegrunner til maling av innendørs nytt eller tidligere malt treverk.


Heftgrunn tørketid

Før du setter i gang er det viktig at underlaget er rent, tørt, og støvfritt. I tillegg er det greit å sørge for at du har alt du trenger for hånden, slik at du slipper å løpe ut for å handle mer midt i arbeidet. Skal du sparkle glatte eller nye overflater kan det lønne seg å påføre heftgrunn. Delene som skal behandles må være tørre, frie for fett og andre forurensninger.


Rist flasken godt i minimum minutter. Påfør ett til to tynne og jevne lag, med 3-minutter tørketid mellom lagene. Tillat produktet å tørke ca.


Under normale omstendigheter er det ikke nødvendig å slipe ned grunningen. Hvor lenge du må vente på at det tørker må du nesten lese på malingsboksen. Det står hvor lang tørketiden er ved grader Celsius og en eller annen relativ luftfuktighet. GJØCO HEFTGRUNN vanntynnet TEKNISKE DATA Dato 31. Grunningen er luktsvak, tørker raskt og har gode påføringsegenskaper.


SCALA PERFECT SPERREGRUNNING 3L Vanntynnbar spesialgrunning for tak og vegg. Motvirker kvaegjennomslag fra kvist. Sperrer gjennomslag av nikotin, sot og div. Kan brekkes i lyse farger. Benyttes også som heftgrunn og toppstrøk.


Heftgrunn tørketid

Når du bestiller maling vil denne blandes når du kommer til butikken. Lurer du på hvilken farge du. Anvendelse: Anvendes både inne- og utendørs på f. PVC, keramiske fliser, blank lakk, maling og industrilakkerte flater.


Her gir Jotuns eksperterdeg svar på spørsmål de ofte får om malejobben folk skal i gang med - om maling, beising, rengjøring og forarbeid. Veggmaling av styrenakryl som gir en fantastisk matt og skjoldfri overflate selv i slepelys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg