torsdag 10. april 2014

Høydemåler barnerom

Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon. Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur!


Medisinsk utstyr og hurtigtester.

Narkotikatester og graviditetstester. Målestangen er laget av tre og har bilderammer slik at du kan sette inn et bilde av hvordan skjønningen så ut da han eller hun nådde denne høyden. Hengsler på midten for praktisk oppbevaring. Lillefin er en norsk nettbutikk for baby og barn. Vi er opptatt av å kunne tilby produkter som er både trygge, bærekraftige og med høy kvalitet.


Vi har et stort utvalg av leker og interiørvarer. Vi skaper Norges koseligste barnerom !

Høydemåler til barnerommet. En fargerik wallsticker som gir liv og glede på ethvert barnerom. Måler barnet op til 1cm. Alle vet at ands hals lang, og det er antakelig in. Multifunksjonelle møbler er smart på et barnerom som skal være et sted for både lek og søvn.


Denne kombinerer oppbevaring, sofa, seng, klatrevegg og skrivebord. Høyseng,Fenris med uttrekkbar sofa fra Manis-H, eventuell skrivebords­modul kommer i tillegg. For større barn kan en praktisk høydemåler også være morsomt, da ser man tydelig hvor fort de vokser.


I tillegg er det viktig å tenke på oppbevaring, vi har mange flotte kurver og andre oppbevaringsløsninger som lar deg holde orden på småting. Alt dette er med på å sette den riktig koselige stemningen i et soverom for barn. Salg på barnerom og barnesenger hos Mimmis. Nå har vi salt på det meste til barnerommet.


Vi har det beste av barnesenger, vugger, madrasser, sengekanter, reisesenger, nattlamper og mye mer. Nedenfor ser du inspirasjonsbilder av forskjellige barnerom og stiler. Ole Brum - veggklistremerke for barnerom med høydemåler.

Barnerom inspirasjon Carmell. Ha det kjekt med høydemåling og mål hvor mye barnet vokser. Nettbutikk med barneklær og barneromsinteriør, og litt luksus til oss damer. Det går selvfølgelig an å bare sette et hakk i veggen etter hvert som barnet vokser, noen går for den løsningen.


Men de fleste ønsker å skåne veggene sine, og dessuten er det jo mye finere og mer morsomt med en høydemåler for barn med flott design. Pynt opp på barnerommet med veggdekor, klistremerker, wallstickers. Vi har flere motiver med barnas helter og favoritter.


Invester i flerfunksjonelle møbler, som dette skapet som samtidig er en lekker høydemåler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg