onsdag 16. april 2014

Matt lakk møbler

Høy kvalitet til gode priser hos Trademax. Stort utvalg og lave priser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Matt lakk møbler

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Dra penselen med lett hån i en retning – treets lengderetning. Det tar tid for lakken å flyte ut ordentlig, derfor bør ikke temperaturen i rommet være under grader.


Pass på at det ikke trekker, for da tørker lakken senere. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk , maling, olje og hardvoksolje. Enten du har ubehandlet treverk, lakkerte eller oljede overflater, kan du skifte farge ved å påføre to strøk Liberon Bistrotlakk med farge.


Matt lakk møbler

Liberon Bistrot lakk er en høykvalitets polyuretanlakk beregnet til overflater som utsettes for hard slitasje og vannsøl. Spesielt godt egnet for trapp, kjøkken, baderom, møbler , paneler, listverk etc. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen!


NOBEL sort matt spisestue. En moderne spisestueserie i matt sort eikefinér. Her viser vi serien med utvalgte møbler og tilbehør som skaper et moderne uttrykk og en. Polituren påføres med pensel på samme måte som vanlig lakk.


Fransk politur er laget av filtrert høykvalitets skjellakk harpiks og blandet med ren sprit. Visst er det flott med nyslipte og lakkede tregulv. Blank lakk gir et skinnende gulv, mens matt lakk gir gulvet samme karakter som et oljet gulv, men med en svært slitesterk overflate. Her er noen gode råd om lakking av tregulv.


Ved å bruke en slik sammensetning er det verdt å huske at etter søknad overflaten bør slipes. Men hvis du velger dette alternativet eieren av trevarer vil bli fornøyd med sitt utseende som en lakk hjelper skjule feil. Dermed for belegg møbler med forsiktighet enklere. Hvilken stil har du i hjemmet ditt? Møbler , dekor, trendy småbord og speil.


Se nyhetene våre og finn nye møbler her. MAXBO har lakk som beskytter treverket: gulvlakk, kvistlakk og universallakk. Vintro Extreme Matt Lakk. Egnet til overflater som blir utsatt for en del fukt, som hagemøbler, utepotter, ytterdør og benkeplater. Quick Bengalack Universallakk gir en hard og slitesterk overflate.


Værbestandig og har god vann- og kjemikaliebestandighet. Benyttes innvendig og utvendig. Lakk eller olje – det har vært det det store spørsmålet ved behandling av tregulv, møbler og paneler i våre boliger. Den største forskjellen mellom en olje og en lakk er at oljen trenger ned i treverket og beskytter det fra innsiden, mens lakken blir liggende på overflaten og beskytter utenifra. Gjenbruk er i vinden som aldri før.


Matt lakk møbler

Oppussing av brukte møbler og gamle gjenstander er ikke bare miljøvennlig, det er også ideelt for deg som er student på budsjett. Natur matt lakkert eik Eik slik den er fersk fra naturens side, påført et tynt lag med matt lakk som beskyttelse. Ekstra matt lakk for innendørs og utendørs bruk. Vi anbefaler at gjenstander får tørke i timer innendørs før de plasseres utendørs. Malingen har en tørketid på ca.


Høye, skråstilte bein, herdet glass, LED lys, satinfarget metall innrammet av rette linjer. Hvitlasert og natur matt lakk er lett, moderne nordisk, sort matt lakk gir et tøffere inntrykk særlig med sort metallunderstel. Aannø Alfa har mange fasetter.


Matt lakk møbler

Epifanes to-komponent polyuretane lakk er en høyglans- lakk tilsatt polyester og polyuretane-forbindelser som gjør den svært slitesterk og egnet til både innendørs og utendørs bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg