torsdag 17. april 2014

Kay bojesen apa

Kay Bojesen Apa - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Sjekk ut kay bojesen apa. En perfekt gave til den designbevisste eller som dåpsgave til det lille barnet! Dette er en ape med en fantastisk personlighet, perfekt for dåp, bursdag, konfirmasjon og bryllup.


Kay bojesen apa

Apen har lenge vært et populært designikon for både voksne og barn. Rett og slett en verdsatt venn for livet. Les tester og omtaler før du kjøper. En liten krabat med stor personlighet, som har blitt symbolet for en presang fra noen som er spesiell.


Til dåp, fødselsdag, eksamenspresang eller bryllup. Han var i stand til å gi liv til tre, og han ble verdenskjent for å lage treleketøy som hadde sjel og humor. Kay bojesen apa SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager!


Visymo- für die besten Ergebnisse! Individiuelle Beratung und Angebote! Preise finden und vergleichen! Nisseluen pynter opp den flotte designklassikeren til jul, og skaper samtidig litt ekstra julestemning i stua!


Han ble verdensberømt med de lekne tredyrene som apen, flodhesten og lundefuglen. Hos oss finner du alt du trenger til hjemmet. Kjøp på nett og få rask levering.


Kay bojesen apa

Det är en apa med underbar personlighet som passar perfekt till dop, födelsedagar, student och bröllop. Apan har länge varit en älskad designikon för både vuxna och barn. Helt enkelt en uppskattad vän för livet.


Hans ambisjon var å skape fantasifulle modeller i et design med smilende linjer. Hele veien fra barnerommet til det egne hjemmet. Gaven til en helt spesiell anledning.


Hans mest kjente figurer er apekatten, flodhesten og de flotte sangfuglene i alle fantasiens farger. Han arbeidet ufortrødent med å tegne, det han selv kalte, smilende linjer. Han så seg selv som håndverker, ikke designer.


Objektene skulle ikke tegnes – de skulle formes, bearbeides og fremfor alt fungere. Bojesen visste veldig godt at bruksobjekt kom av behov, ikke estetikk. Ideen bak apen var da han skulle lage en knagge til en utstilling med barnemøbler.


Kay bojesen apa

Meningen var barna skulle henge klærne på apens buete armer og føtter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg