onsdag 30. april 2014

Beising av møbler

Stort utvalg av fint interiør. Møbler , dekor, trendy småbord og speil. Kjente merkevarer til gode priser. Velkommen til Kensaq. Finn beising av møbler i dag!

Bruk en vannbasert møbelbeis, den er enkel i bruk, luktfri, og penslene kan renses i vann. Til harde og fete treslag anbefales spritbeis, den trekker bedre inn i treverket. Dersom man likevel velger å legge ny overflatebehandling, må man ta hensyn til hvilken behandling man ønsker, og hva møbelet er behandlet med fra før. Skjellakk er en svært ømfintlig lakk, som ikke tåler så mye. Beising av møbler 11.


Deler av møbler Det skal mye jobb til for å gjøre en snirklete furuseksjon om til et moderne eller tidløst møbel. Men som regel består slike møbler av flere deler som kan brukes hver for seg. Transparent behandling med Panellakk - hvitvasket, grå eller mørke farger på stol, kommode eller spisebord.

Slik beiser du møbler. Tyrilin Interiørbeis benyttes til nye, ubehandlede vegger og tak av panel og laft. Før påføring skal flatene rengjøres med Tyrilin Panelrens, og evt fiberreisning må slipes lett.


Oljing egner seg best for møbler i edeltre, som for eksempel teak. Disse tresortene skal holde seg lenge, selv om en ikke behandler dem, men mange foretrekker gløden oljete møbler får, fremfor grå og tørre tremøbler. Tremøbler som står ute bør oljes en til to ganger i året, litt etter værforholdene der du bor.


Hvordan male møbler - stol. Denne bruksanvisningen gjelder for ubehandlede og tidligere malte møbler av treverk. I videoen nedenfor ser du maling av en stol. Hva som blir finest avhenger av innredningen for øvrig.


Personlig synes jeg mørkt treverk i rom som for øvrig er lyse er fint. Min erfaring er dessuten at møbler som blir utsatt for en del slitasje som f. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Når treverket er tørt, påfører du TREBITT Terrassebeis.

Påfør ett tynt strøk, og tørk av eventuelt overskudd med en tørr, lofri klut. Jobb raskt og effektivt. For å få et jevnt og pent resultat, anbefaler vi deg å sluttstryke tynt inn i foregående felt.


Vi anbefaler Liberon Stripper, som fjerner maling, olje og lakkrester effektivt, også i dybden, uten å ødelegge treverket. Har du en gammel furukommode eller andre møbler som kunne nyte godt av et par strøk maling? Ja, da er dette kanskje en sak for deg.


La deg inspirere til å skape et flott møbel eller en stilig kommode i løpet av helgen. Det er et hav av vakre LADY farger å velge mellom! Når det er malt fra før så er det bare å vaske og male over. Valget av maling kommer an på hvor mye fuktighet det er i rommet når du tørker klær feks. Vi vil at materialenes personlighet skal tre naturlig frem.


En flott måte å oppnå nettopp denne effekten er ved bruk av interiørbeis, enten du vil beise både vegger og tak, blande beisete og malte flater eller leke deg med å beise møbler. Nytt treverk som du skal beises bør behandles så snart som mulig. Her er noen bilder til.


Vanlig vasking med hageslangen og en børste holder. Men om man har mulighet bør man settes møblene under tak eller en presenning om vinteren og ta putene inn. Uteputene kan også holdes ved like, ved hjelp av tekstilimpregnering.


Se fremgangsmåte her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg