tirsdag 1. april 2014

Blank beis

Har du valgt å bygge en hytte som i utgangspunktet skiller seg ut i form og uttrykk, kan det være klokt å velge en mer nøytral beis som får bygget til å gli naturlig inn i omgivelsene. Når du beiser med en matt beis får du fram naturlighet og fargespill i treverket, og egenart og struktur blir fremhevet. I en blank utgave kan disse fargene framstå som enten grelle eller for kulørsterke i sollyset på sommeren,.


En hytte med matt beis vil gli fint inn i omgivelsene. Tradisjonell og blank.

Denne typen av beis inneholder de naturlige egenskapene til tjæren, men er modernisert med værbestandige alkydoljer som gir optimal beskyttelse. Er egnet for både listverk, dører, vinduer og møbler. Blank maling på taklistene vil gi et markert skille mellom vegg og tak. Da bør de males med samme matte glansgrad som taket.


Vi anbefaler deg å slipe lett mellom strøkene for å få best finish. Produktene bruker tid på å herde. En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket.

Derfor bør glansgraden også veie me og testes når fargen skal velges. En ting er å bestemme farge (kulørtonen), men den største utfordringen er å finne den riktige nyansen av fargen. Matt har vært på moten den siste tiden og den gir en behagelig overflate som ikke reflekterer like mye lys som en blank variant. Gjenta behandlingen hvis gulvet er veldig skittent eller har flere lag beis.


Unngå at underlaget tørker opp under behandlingen. Rester kan forringe beisens kvalitet og levetid. Påfør Trebitt Terrassebeis når treverket er tørt. Rull over to bord av gangen. Overskytende beis tørkes av.


Dette er en unik beis med den løden, fargespillet og vedlikeholdsintervallet som Tyrilin er kjent for fra tidligere, forteller kjedesjef Carl Christian Glenne i Scanox. Nordsjö Murtex Hydro Primer. BenaroljeUVR gir en blank værbestandig film som beskytter treverket mot gråning og forvitring og har svak gyllenbrun egenfarge som forsterker gløden i tropiske tresorter. Påføre Classic mahognybeis eller annen spritbasert beis kort tid etter at du har slipt overflaten slik at ikke fargen på treverket forringes. BENAR UVR med BENAR BLANK.


Fargeløs blank , Fargeløs silkematt, Lys eik, Medium eik, Mørk eik, Lys valnøtt, Teak, Kirsebær og Mahogny. De fargede lakkene er silkematte.

Bistrotlakk fargeløs blank på toppen. Alle lakkene er blandbare med hverandre, om man ønsker andre fargenyanser. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis , spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Sammenlign pris på maling.


Wood Tex Beis Lett å påføre Se produkt. VISIR Oljegrunning Klar brukes som grunning før man skal beise bart treverk ute for å få god heft og beskytte mot råte. Anbefales også som grunning før man.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg