torsdag 10. april 2014

Ferdigmalte plater til vegg

Søk etter ferdigmalte plater til vegg på den nye KensaQ. Finn laveste nettpris her. Platene med tapet er i spon. Hos MAXBO kan du kan velge mellom forskjellige dekorer.


Ferdigmalt MDF Panel for alle husets rom. Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen.

Torunn Mangseth er markedsansvarlig hos Deco Panel, som produserer ferdigmalte plater for både vegger og tak. Hun sier veggplater er blitt et populært valg for både fagfolk og hjemmefiksere, og deler mer enn gjerne sine beste platetips: 1. Smartpanel Trend er helt slette ferdigmalte vegger i delikate farger. Mulighetene er mange og fargene kan lett kombineres - enklere blir det ikke. Jordfarger, pasteller - og sterke farger for de som tør.


Fargene er utviklet i samarbeid med interiørstylist Signe Schineller. Er du på utkikk etter klassisk slett vegg er denne veggplaten riktig for deg. Huntonit Standard veggplate er plater uten freste bor ferdig hvitgrunnet.


Slike ferdigmalte eller grunnede plater er heller ikke noe vidunderløsning synes jeg.

Kjøpte det en gang til en midlertidig istandsetting av et rom for å bruke det til hjemmekontor ett års tid. De platene jeg kjøpte skuffet meg betydelig og jeg har blitt fryktelig skeptisk til slike ferdigbehandlete plater. Her finner du alt av sponplater, kryssfiner, trefiberplater, gipsplater og sementbaserte plater. For forbruker og proff. Panelet er ferdigmalt og kan monteres direkte på eksisterende vegg eller stenderverk.


Skulle du allikevel ikke finne din favoritt, får du også kjøpt ubehandlede plater som er klare til å males. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Guide til ferdigmalte veggplater. Både profesjonelle husbyggere og vanlige oppussere har for lengst oppdaget fordelene ved ferdigmalte eller –tapetserte veggplater. Valgmulighetene er store, med både slette og profilerte flater av MDF, spon og krysslimt heltre – i en rekke farger, dekorer og utførelser.


Her er en rask guide i platejungelen. Behandlede veggplater er enkle å montere på veggen og godt egnet til både nybygg og restaurering. Ujevne vegger og timevis med sparkling, pussing og maling er forbi. MDF- plater er et fabrikkert treprodukt laget av mykt trevirke.


Huntonit ferdigmalte panel- og takplater er behandlet med hele strøk maling og lag med lakk. Interiør panelplate i MDF med Perlestaff-profil for montering på eksisterende vegg eller direkte på stenderverk. Det du kan gjøre, er å krysslekte ut veggen med f. I denne kolleksjonen finner du slette vegger i mange spreke og fine farger som gir rommet en helt ny atmosfære.

Dette er tilstrekkelig dersom det er mdf- plater du har. Skal du bruke de papp-platene til Huntinit, vet jeg ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg