torsdag 17. april 2014

Puter dyremotiv

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. For eksempel skaper fargerike puter en varm, innbydende og koselig atmosfære. Et annet tips er å sikre at det er en sammenheng mellom fargenyansene, stoffet og utseendet på putene.


Med lekre sofaputer og pynteputer blir interiøret komplett. Du kan enkelt oppgradere hjemmet med nydelige og myke putetrekk i mange forskjellige farger, stoffer og stiler.

Skift ut puter etter humør, sesong og det som innspirerer deg. Vi har også et rikt utvalg av pynteputetrekk. Sov godt med riktig pute Det er dine behov som bestemmer hvilken hodepute som passer deg best.


Derfor har vi et stort utvalg av puter i forskjellige materialer og i forskjellige prisklasser. Velg mellom puter med naturfyll, puter med fiberfyll, puter til barn og unge, og puter med spesialfyll (memoryskum). Våre pynteputer og putetrekk kommer i flere ulike utførelser slik at du garantert finner noe som passer i ethvert rom. Kombiner og matche ensfargede puter med mønstrede eller ulike nyanser av samme fargeskala etter egen smak.


Velg en pute som gir god støtte til hode og nakke.

Det er viktig at puten ikke er for høy slik at du strekker nakken, ei heller for lav slik at nakken bøyes. Pynterputer i mange størrelser, kvaliteter og design. Samt at vi har pynteputer fra kjente merker. Velg blant pynteputer og putetrekk i ulike modeller, farger og mønster. Pynteputer og putetrekk fra Ellos til bra priser.


Shop enkelt online hos Ellos. Puter i alle farger og mønstre. Bruk puter i sesongens farger og mønstre til å gi nytt liv til sofakroken hjemme. Mange av putene kommer som tre for to tilbud.


Her finner du flust av pynteputer og putetrekk til hjemmet ditt. Fyll sofaen med en miks av puter for høy kosefaktor. Handle trygt på jotex.


Putene er brodert og sydd av dyktige håndverkere som bruker tradisjonell kjedestingsbroderi fra India. Disse ankom Princess nå for ikke så lenge siden, måtte bare ha diss herlige putene. Pute Dyremotiv Rådyr Hjort.


Lekker pute med motiv av hjort, fjær og skog. I Areawares serie med puter med dyremotiver, finner man mange søte skapninger.

I Solfrids Quiltestove finner du alt du trenger til quilting! Her er en mengde stoff fra mange produsenter samt mønstre, knapper, anorakkbån satengbånd bare for. Tema med norske dyr var en kjempesuksess. Denne gangen er det norsk skitradisjon som er hovedtema, men fortvil ikke, det kommer enda flere dyr.


Hos oss finner du alt for hjemmet. Putetrekk til store og små puter Våre putetrekk i velur minner om speilfløyel og er ekstra myke og fine. Med et putetrekk i velour kan du få litt mer luksusfølelse i hjemmet, nesten som på et hotell.


Strikk en myk pute og et delikat pledd Se strikkeoppskriftene som selv nybegynnere mestrer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg