tirsdag 22. april 2014

Jotun pulverlakk

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!

Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Sahara serien har også et belegg, som kjennes glattere enn hva det ser ut som.


Pulverlakken produseres i over 20. Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Ny fabrikk i Sandefjord. Jotun Protective Coatings.

Påføring av pulverlakk er inndelt i flere klasser. Konsernets nye norske fabrikk er under oppføring på Vindal. Det vil si at produkter som er lakkert hos oss, blant annet kan plasseres utendørs ved industriområder og kystområder med middels saltholdighet. Innendørs kan produktene for eksempel plasseres i kjemiske fabrikker og svømmehaller.


Ut fra informasjon i denne prosedyren relatert til sikker håndtering, er det klart at bruk av pulver lakk representerer mindre fare enn bruk av tradisjonelle løsningsmiddel baserte malinger. Vi kan bruke opp til stk lakkeringspistoler, hvor 6-stk er i bevegelse, 2-stk fastmontert og evt. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Konserndirektør Esben Hersve sier sanksjonene har stoppet mange utenlandske selskaper som ville drive handel i landet. Som standard tilbyr vi utvalgte farger i pulverlakk -kvaliteten Sahara, som har en mattere strukturert overflate.


Vi lagerfører et bredt utvalg av pulver og har tilgang til hundrevis av forskjellige farger, glans. Med denne lakken vises ikke små ujevnheter i underlaget så godt som ved blank ustrukturert lakk. Sundays Design er hagemøbler som er designet og produsert i Norge.


En artig detalj er også at deres rammeverk er laget av aluminium og lakkert med JOTUN pulverlakk. Sundays har norskproduserte, robuste og elegante møbler for norsk uteliv. Vi gleder oss til dager som dette, med forfriskning ved sjøen på gode solskinnsdager.


Når det kommer til lakkering, skiller en mellom den tradisjonelle våt lakkering og pulverlakkering.

Lakkoverflatene blir meget solide slik at den blir svært bestandig mot støt og slag. Hovedproduktet var skipsmaling til handelsflåten. Arkitekten bak sammenslutningen var Odd Gleditsch jr. Frame solseng med pute. Allværsputene kan stå ute i regn takket være spesialskum som avleder vann og tørker hurtig.


Sundays er helnorske hagemøbler som tåler all slags vær uten å ruste. Samtidig holder anlegget oversikt over prosentandel av returlakk som er innblandet i ny lakk, slik at det er god kontroll med optimal fordeling. Møbler som kan stå opp mot naturkreftene, uten å gå på kompromiss med god design. Gjennom høyere utnyttelsesgrad av pulverlakk gir vi kundene lavere priser!


Omsetningsveksten i fjor på fire prosent er Fon misfornøyd med. Jeg driver med pulverlakk i stor skala. Må kanskje kjøpe litt større kvantum (tror det er minimum 5kg), men det er en helt annen pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg