torsdag 17. april 2014

Slett veggpanel

Antall play_arrow play_arrow. Smartpanel Trend er helt slette ferdigmalte vegger i delikate farger. Mulighetene er mange og fargene kan lett kombineres - enklere blir det ikke. Vi anbefaler derfor at det brukes plater fra samme produksjon eller.


Den er enkel å kombinere med andre farger og tilfører rommet en behagelig bakgrunn du kan møblere rundt. De virker slette på veggen ved normal betraktningsavstand.

Platene er et godt alternativ for deg som er ute etter det slette uttrykket og du får et pent og varig resultat. Du trenger ikke lenger gips- eller sponplater for å få til tøffe, slette vegger. Nå finnes endelig helt slette veggplater ferdigmalt i høstens trendfarger.


Hos MAXBO finner du et stort utvalg av innvendig panel. Både behandlet og ubehandlet. Kjøp på nett eller i butikk. Dette nettstedet benytter cookies.


Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen.

Legato kolleksjonen er en slett veggpanel uten fuger. Marcato kolleksjonen - veggpanel med fugebredde 8mm og fugefarge hvit. Veggpanel – tidløst og trendy. Se det lekre utvalg av panelplater. Fikk ny stue på 1-2-3.


Fra mørkt til lyst og moderne på kun få dager. Ferdigmalte interiørplater eller veggpanel er kommet for å bli. Panelmønster blir du lei av etter en uke,. Slett vegg ser finest ut. Mange har latt seg inspirere av andre, og i. På IKEA finner du veggplater til kjøkkenet ditt i mange stiler, materialer og uttrykk.


Se hele utvalget på IKEA. BerryAlloc WallWater er en kolleksjon baderomspaneler som på en naturlig måte kombinerer skjønnhet, funksjonalitet og praktisk nytte. Fibo veggpanel leveres med Aqualock-lås på alle dekorer.


Baderomspanelene kan leveres. Denne skjøtelåsen gjør monteringsjobben enkel, hurtig og gir et perfekt sluttresultat. Design og kvalitet går hånd i hånd.


Et bad er ikke bare et rom for personlig hygiene, men også et rom for personlig velvære!

Utforsk de ulike panelene. Velg mellom malt, beiset, oljet eller ubehandlet panel. Du kan også skape en helt spesiell egenart gjennom seriene Herregår Sjøbod og. Retningen på både takplater og veggpanel kan påvirke hvordan rommet føles. Hvis du setter takplater opp på langs, skaper du en illusjon av at rommet er lengre.


Liggende panel på veggene virker dempende på takhøyden samtidig som rommet virker bredere og lengre. Fargepaletten i utvalget spenner fra ulike nyanser av hvitt og grått, til brunt og mørkeblått i to delikate og tidsriktige paletter. Huntonit skygge Menthol og Eucalyptus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg