tirsdag 15. april 2014

Husnummer hvit

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Hvilket nummer bor du i? Gi postbudet en fair sjanse til å finne fram og merk postkassen skikkelig. Her finner du tall og bokstaver både til postkassen og husveggen.


Men hvis en tenker seg litt om, så er det ganske smart med både husnummer og tilvisningsskilt.

Hus og veier som er godt merket gjør sitt til at ventetiden i noen tilfeller kan bli kortere. Merk av en dør eller et vindu på bildet ditt ved å klikke og dra en linje. De ulike tallene er produsert i kvalitetsmaterialet I-BOND (svart og hvit ) og natureloksert aluminium (sølv). I tillegg leveres tallene sammen med syrefaste skruer og avstandsbolter.


Materialer: Du kan velge mellom aluminium, akryl, PVC og alu sandwich. Bokstavene kan fås i forskjellige tykkelser og farger. Farger: Fargen avgjøres av det valgte materialet.


Husnummerskilt med hvit bakgrunn.

Preget husnummerskilt 1x cm. Hvit bunn med sort tekst. Produsert på mm aluminiumsplate. Denne type husnummer har vært vår bestselger år på rad! Dette produktet sendes fraktfritt til oppgitt adresse som A-post.


Av tekniske årsaker må det likevel velges et fraktalternativ. De fleste kommuner i Norge har innført påbud om merking av hus der gate- eller områdenavn og husnummer er fastsatt. For folk flest, og spesielt de med dårlig retningssans er det uansett hipp hurra for hvert hus som har nummerskilt.


Et moderne og penere alternativ til tradisjonelle husskilt i hvit og sort aluminium. Trenger du husnummer ? Vi har både tall og bokstaver så du kan sette sammen ditt eget husnummerskilt. Finnes i fargene hvit , sølv og sort. Moderne og stilrent husnummerskilt med hvit bakgrunn og sort midtstilt tekst. Montering Kr 42- Moderne husnummerskilt JavaScript seems to be disabled in your browser.


Dibond (PVC bekled med ALU). Tallene er laget av materialet I-BOND.

Platen består av en plastkjerne med aluminium på begge sider. Det gjør at tallene har to sølvstriper på sidene og en svart kjerne. Materialet er svært egnet til husnummer og gir deg et supert resultat på veggen!


SELVKLEBENDE MERKER SOM ER VELDIG VÆRBESTANDINGE Selvklebende merke tall store For ute og inne bruk to av hvert tall 0-9. Det er svært enkelt å bestille husnummer fra vår nettbutikk. Se på bildene av de ulike variantene våre, vurder de ulike materialene som er brukt til fremstillingen, og velg de tallene du mener vil passe best på veggen din. Alle våre husnummer er laget av værbestandige, holdbare materialer som messing, krom og rustfritt stål.


Utvalg av dørskilt og husnummer i forskjellige farger og størrelser, så enkelt du finner noe som passer ditt behov. Vakre husnummer , navneskilt, dørskilt og gårdskilt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg