mandag 29. april 2019

Utendørs wifi

Utendørs wifi

Wifi -dekning i alle rom med ulike løsninger for ulike behov. Lyst til å bli Get kunde? Sjekk om du kan få Get her! Hastigheter tilpasset ditt bruk. Se priser og hastigheter her.


Utendørs wifi

TV fra Get hvor du vil. Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering! Du kan også samle poeng og motta bonussjekker og benytte deg av. Utendørs WiFi Antenne til montering i mast (Accesspoint).


Profesjonell WiFi accesspoint til utendørs bruk fra TP-Link. Med dette WiFi accesspoint til utendørs bruk, kan du sende et retningsbestemt WiFi signal på opp til 15km. En router er ikke mye verd uten en ordentlig antenne. Hos 123elektronikk kan du kjøpe WIFI -antenner stykkvis og på den måten spare penger.


Overvåkingskamera kobles til ditt nettverk med nettverkskabel, eller trådløst med WIFI. Sikkerhets- og overvåkningskamera. Få full oversikt over hjemmets mange kroker og kriker både innendørs og utendørs , dag som natt. Vi har et bredt utvalg nettverksprodukter og overvåkningskameraer til hus og hytte i alle prisklasser med og uten opptaksmulighet, sensorer og mikrofon.


Trådløs utendørs WiFi antenne? Ser etter en tråløs WiFi antenne, som bør kunne stå ute. Har du spørsmål vedrørende Batteridrevet wifi utendørs overvåkningskamera med app, vil vi gjerne hjelpe deg. Tips til bedre WiFi i boligen. Likevel kan det WiFi -baserte nettet av og til skape litt trøbbel.


Utendørs wifi

Kompakt design GHz og GHz 84-Legg i handlevogn. Aksesspunkt med lang rekkevidde og høy hastighet. Broaksesspunktet kan også fungere som repeater (sender signalet videre til enda et broaksesspunkt). Ubiquiti Unifi AP AC.


To innebygde dBi-antenner. Beregnet for utendørs bruk (IPX5-klassifisert, -til °C). ESD-sikret konstruksjon (kV). Drives via nettverkskabelen med den inkluderte strøminjektoren (V). Den kommer med god funksjonalitet som Wifi -tilkobling, bevegelsesensor, innbygd mikrofon og epostvarsling.


Utendørs wifi

Det er en enkel måte å holde øye på hva som skjer utenfor hjemmet ditt via nettleser eller smarttelefonen. Kameraet vil lagre video og lyd i en microSD.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg