torsdag 25. april 2019

Klipsrammer

En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe. Staples Solutions Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet. Klipsrammer – praktisk og pent.


Med klipsrammer får man det pent hjemme, samtidig som det blir praktisk å sette inne bilder, fotografier etc.

Disse rammene er superenkle å forstå seg på, og du trenger ikke å bruke ekstra tid på å finne ut hvordan du skal gå frem. Plasser bildene der du ønsker. Klikkrammer i aluminium. Høy kvalitet, alle formater.


Ramme i sølvanodisert aluminium. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x18.

Emo er Norges ledende distributør av forbruksvarer. IT-supplies, skrivere, mykpapir, renhold. Ikke i riktig størrelse, så vidt jeg kan se fra nettsiden deres.


BLINDRAMMER OG TVERRTRE, NORGES LAVESTE PRISER. Etter å ha tredoblet produksjonen av våre blindrammer de siste årene vil dette komme våre kunder til gode. Treramme med glass, hvitt syrefritt passepartout (misfarger ikke bildene) og MDF-bakstykke. Utstyr til kunstnere fra en av norges eldste leverandører.


Stort utvalg i tegne og maleutstyr i vår nettbutikk. Egen produksjon av staffelier, blindrammer og lerret. Bestill plakater online på desenio.


Du kan skrive innlegget nå og fullføre registreringen senere. Vi har et bredt utvalg og rask levering. Logg inn for å poste med kontoen din, om du allerede er medlem. Kan brukes både innendørs og utendørs. Er det noen som vet om et sted i Oslo hvor man får kjøpt klipsrammer i størrelse 60x80cm?


Helst med pleksiglass og tynn aluminiumsramme.

Gangavstand fra sentrum er. Kjenner ikke til Europris, men skal undersøke litt rundt omkring. Spennende produkter innen profilering og firmagaver. Med klipsrammer vil de vakre bildene dine eller familiebildene være hovedfokus, da denne ikke har noen kantlinje. Perfekt for plakater, bilder eller annet som ønskes bevart bak glass.


Glasset festes enkelt med klips. Estancia har et stort utvalg av rammer først og fremst for foto, men som også fungerer for bilder og plakater. Prøv FINN levert, fra kr 65. Enten du skal på messe, arrangement eller bare ønsker å friske opp innenfor eller utenfor dine egne lokaler er displayprodukter et fantastisk alternativ som skaper bedre synlighet og “attention”.


Roll-ups, klipsrammer ,bannere og beach-flagg er bare noe av det vi kan levere innenfor denne kategorien. Skriv Privatkjøp når du blir bedt om å oppgi firma. Vi gjør oppmerksom på at prisene er oppgitt uten moms.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg