torsdag 4. april 2019

Speil house doctor

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Norges største utvalg av design for ditt hjem. Finn et som passer deg her.


Speil house doctor

Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Produktene kan enkelt kombineres for et personlig uttrykk.


Vi vil dog alltid ha størst utvalg i våre fysiske butikker på Bolina og Stasjonen, samt et enormt utvalg av bestillingsvarer du kan velge mellom. House Doctor anser sine innredningsdetaljer som provoserende, personlig og uformelle. Et moderne og anvendelig rundt speil med bakplate i MDF. Heng opp speilet i gangen, soverommet eller i stuen. Diameteren på speilet er 1cm.


Speil house doctor

Vi anser det er på tide å blande elementene snarere enn å matche dem. De kombinerer skandinavisk design med koselig bohem. Hyllene er fulle av bl.


Behandlingen er godt dokumentert og svært vanedannende! Du er herved blitt advart. Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig. Produsert ved bruk av drivverk. Speil fra House Doctor.


Speil house doctor

Meget tøft og unikt speil. Forskjeller i tre forekommer pga. Finnes også i stor størrelse. Det ene bildet i denne annonsen er av den store versjonen. Special Price kr 8965.


Et rundt og vakkert speil med en bakplate i MDF. Walls speil fra House Doctor. Plasser speilet på veggen i stuen, gangen eller toalettet, det finnes ikke begrensinger. Mange forskjellige speil til god pris. Kjøp raskt og enkelt på Ellos.


Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. HOUSE DOCTOR MIRROR, WALLS DIA. Enkelt speil som passer i gangen, på badet, hele huset:) Veggspeil er vakre, og har fanstastisk effekt på romfølelsen. Det er ikke rart vi innreder med store, runde speil ! Det runde speilet er utrolig populært, og er å se hjemme hos mange. De produserer interiør som kan være med på å skape en uformell, livlig og personlig stil.


Industri og vintage er den røde tråden som går gjennom deres produkter. Produktene er designet og utviklet i Danmark og produksjon er gjort med respekt for miljøet. Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg