tirsdag 2. april 2019

Knotter til skap

Eller det du trenger hver dag. Finn et skap som passer deg og dine behov her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Ny katalog - mange nyheter!

Sjekk ut den nye katalogen her. Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Oppbevaring til lave priser. Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager.


Rask levering og fri retur! Store endringer med små hjelpemidler - skift knotter og håndtak. Fornye på kjøkken og bad kun ved å endre de små detaljene.

Finn nye knotter eller håndtak, og framhev stilen du allerede har, eller skift til en ny. Knotter og håndtak er små, men viktige detaljer i et hjem. De gjør det enkelt å åpne skapene og skuffene dine, og kan gjøre stilen i rommet mer enhetlig. Vi har mange farger, former og størrelser å velge blant. De fleste variantene våre fås dessuten både som knott og håndtak.


Se vårt store utvalg av knotter og håndtak fra Epoq, og finn den stilen som passer best på ditt kjøkken. Hengeknott i metall, grønn. Viser til (av produkter) Om Oss. Hos Kvik har vi et bredt utvalg av funksjonelle knotter og håndtak til skuffer og skap.


Utvalget spenner bredt, fra klassiske knotthåndtak til lange og slanke stålhåndtak. Når du skal kjøpe knotter til skap , skuffer og dører, er det enkelt å kjøpe knotter på nett. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser.


Se Ting sitt store utvalg av knagger, knotter , knaggrekker og håndtak i mange ulike fasonger og farger. Gi nytt liv til dine gamle kommoder, skuffer og skap ved hjelp av nye og dekorative knotter som passer deg og din stil. Videre kan du få orden i dine vesker, skjerf og jakker med lekre og moderne knagger som passer godt på både soverommet og i gangen.


Oppgrader ditt hjem og finn dine favoritter blant våre knagger, knotter og knaggrekker.

Handle raskt og enkelt på Ellos. Stort utvalg av hjeminnredning! Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte. Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Gjør kjøkkenet enda mer personlig og unikt med riktig håndtak og knotter til kjøkkendørene du velger.


Kombinasjonen av skuffer og skap , håndtak og knotter setter tonen for hvordan kjøkkenet ditt føles. Skap en ny look i hjemmet med denne stilige og praktiske hengeren i messingfarget stål. Denne dekorative hengeren passer til det meste i de fleste rom - håndklær på badet eller på kjøkkenet, skjerf og smykker på soverommet eller ytterklær i gangen - mulighetene er mange!


Et servantskap eller benkeskap kan endre totalt karakter bare ved å bruke ulike knotter og håndtak. På våre baderomsmøbler fra Ballingslöv og Kamé er det lagt opp til at du plukker ut håndtakene og knottene for seg, altså miks og match så du får akkurat den stilen du ønsker deg på badet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg