mandag 29. april 2019

Sengetepper skeidar

Designmøbler og interiør til hjemmet, i kvalitet som varer. Se utvalget på vår nettside eller besøk oss i ett av våre varehus. Vi har varehus over hele Norge. Finn det nærmest deg her.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Kjøp sengetepper hos trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Julehuset Skeidar Se mer.


Alt til julen finner du hos oss. Hvis du har flere, kan du bytte dem ut etter sesong, og for eksempel bruke et tykt, vattert teppe om vinteren og en lettere variant om sommeren.

Når sengen er redd opp delikat frister det enda mer å legge seg. Et sengeteppe kan gi en eksklusiv og luksuriøs følelse på soverommet. Sengeteppet er en viktig detalj som gir soverommet et mer personlig og innbydende inntrykk. Hos Rusta finner du flere flotte alternativ i ulike stiler, størrelser og farger.


Blanda gjerne tekstiler med ulike strukturer for en innbydende atmosfære i soverommet. Du kan raskt forandre følelsen i rommet ved å bytte ut det gamle sengeteppet med et nytt teppe i en annen farge eller materiale. Sengetepper gir deg muligheten til å understreke den stilen du vil uttrykke. Nedenfor finner du vårt store utvalg sengetepper i ulike farger, stoffer og mønstre. Når du skal handle sengetepper hos Princess kan du enten stikke innom en av våre mange butikker i hele landet, eller handle på nett fra sofakroken hjemme.


Skulle du velge feil er det dagers åpent kjøp i nettbutikken. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Siste sengeteppe Instagram photos and videos – inst4gram.


Se vårt store utvalg av stilfulle møbler, eller ta en titt blant våre “ex-display”-tilbud. BoConcept tilbyr en rekke aktuelle og moderne møbler. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.

Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Kommer med et nydelig og dekorativt mønster som passer til de fleste interiørstiler. Match gjerne med Lucca hotell-putevar i 70x100cm.


Kan vaskes i maskin på 30°. Stort utvalg sengetepper til enkeltseng og dobbeltseng. Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor. Tatt i betraktning hvor mye tid vi faktisk bruker på soverommet, kan det være en god investering å legge litt ekstra penger i interiøret til soverommet.


Hos oss finner du puter, dyner, sengetøy, laken, putevar, sengetepper og tilbehør til soverommet, og du finner ganske sikkert både stoff og farger som passer din smak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg