tirsdag 23. april 2019

Klesstativ barnerom

Alt av Interiør til Barnerommet - Rask levering - Kjøp på nett eller i butikk! Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Dette klesstativet er et praktisk oppbevaringsmøbel der ditt barn selv kan henge opp klærne, og sette skoene på skohylla.

Et perfekt møbel til barnefamilien, og passer like godt på barnerommet som i gangen. Kombiner gjerne med produkter i serien SKUBB. Kun for innendørs bruk.


La barna vise seg frem og velge tilbehøret selv. Barn i åtte- til tolvårsalderen elsker å vise frem favorittingene sine. Det er slik de viser hvem de er.


Praktisk og fin oppbevaringsmøbel til barnerommet. Perfekt for at barnet kan lære å henge opp klærne sine.

Utover det praktiske er kleshengeren en fin innredningsdetalj for barnerommet eller gangen. Produsert i hvitmalt tre med en dekorativ stjerne lengst opp. Et praktisk møbel til barnerommet eller gangen der barnet ditt kan henge opp klærne sine og sette skoene sine på. Kleshengere medfølger ikke, disse selges separat. Bruk faktum, kjøkken er betydelig del av hus.


Få dansk design rett hjem 1 tollfritt. Stor utvalg og over 5. Fri frakt over 8kr. Vips som tiden flyr når man aller helst vil at den skal stå stille. Velkommen til verdens nydeligste trekjøkken. Dette lekekjøkkenet fra Sebra er laget i naturfarget og malt kryssfiner, og har lyse farger og et avrundet design som gjør at det tar seg like godt ut i ethvert barnerom som i stuen!


Lekekjøkkenet fra Sebra har ovn, to brytere til kokeplatene og en avtagbar håndvask. Vi er opptatt av å kunne tilby produkter som er både trygge, bærekraftige og med høy kvalitet. Klesstativ, barnerom og snart år Ja, da var det april gitt. Vi har et stort utvalg av leker og interiørvarer.


Vi skaper Norges koseligste barnerom ! Har du plassmangel, kan et hengende klesstativ være løsningen.

En flott og praktisk løsning for alle barnerom størrelser, disse klesstativ kan plasseres hvor som helst i rommet. Siden det er ikke så høy, hjelper det også å. Barnet kan selv henge opp klærne sine. Nordli småmøbel-serien passer perfekt til barnerom , entre eller enkelt krydder i et nordisk hjem.


Serien består av praktisk klesstativ , kommode, vegghylle med skuff, hylle med ben (for gulv) med skuffer. Om du er ute etter klesstativ til barn i en passe høyde for de små, så finner du disse blant vårt utvalg av oppbevaring barnerom. Benytt deg av veggene. Sterke farger på barnerommet stimulerer fantasien og kreativiteten – ikke så rart at barn elsker farger!


Alt sengetøyet vårt til barn er 1 økologisk og ansvarlig produsert gjennom hele leverandørkjeden, og arbeidsvilkårene innen dyrking og på fabrikkene er gode. Kjøp interiør til barnerom , sengetøy, organiseringsmøbler, gulvtepper mm. Organiser barneklær med våre klesstativ til barnerom. Bli medlem i Bo:klubben!


Lillefin har et stort utvalg av interiørvarer til barnerom. Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en. Klestativet fra Littleroom gir en liten minigarderobe som passer til ethvert barnerom. Littleroom Bøylestativet er laget i behandlet bøketre i beste kvalitet, og er meget robust. Dette blir kronen på verket i det nordiske barnerommet, hvor den lille garderoben gjerne må vises frem.


Hengende klesstativ til barnerommet. Kan henges opp ved hjelp av eller kroker i taket. Nordli klestativ er et enkelt og stilrent klesstativ som hjelper deg til å holde orden i klærne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg